Social Icons

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ηρακλής Ερμιονίδας : Συμμετείχε με τρεις αθλητές στο Panionios Cup 2018-Επέστρεψε με ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο.

Για άλλη μία χρονιά ο Πανιώνιος σε συνεργασία με την ομοσπονδία Τζούντο και τον Δήμο
Νέας Σμύρνης διοργάνωσαν το 5ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο το οποίο ΄πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.


Στο τουρνουά συμμετείχαν 420 τζουντόκα  από 50 συλλόγους. Για άλλη μία φορά είχε συμμετοχή και ο Ηρακλής Ερμιονίδας ο οποίος ήταν η μοναδική ομάδα στους αγώνες που εκπροσώπησε όχι μόνο  την Αργολίδα αλλά και  ολόκληρη την Πελοπόννησο .

Συμμετείχε στους αγώνες με τρεις τζουντόκα οι δύο εκ των οποίων ανέβηκαν τα σκαλιά του βάθρου κατακτώντας μετάλλιο.
Συγκεκριμένα η Γιουγκέρτα Τσάνι στις νεάνιδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 52 κιλών. Στο βάθρο επίσης ανέβηκε και ο Δημήτρης Καισόπουλος ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος ύστερα από τον πολύμηνο τραυματισμό του  ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους άνδρες.. Ο τρίτος της αποστολής ο Μάριος Στόιαν ο οποίος βγήκε πέμπτος στην κατηγορία του.
Υπάρχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία από την αποστολή του Ηρακλή για τους αγώνες τόσο του Δημήτρη Καισόπουλου αλλά και του Μάριου Στόιαν πού στέρησαν από τον πρώτο μία ψηλότερη θέση στο βάθρο αλλά και για τον Στόιαν ο οποίος θα μπορούσε να γυρίσει με ένα μετάλλιο.

Σημαντική η απουσία της Παναγιώτας Καισοπούλου η οποία ήταν ανέτοιμη και θα είναι παρούσα στον επόμενο αγώνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates