Social Icons

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ατρόμητος Κρανιδίου-Πρωτέας 3-2 ( Φωτό-Βίντεο).



Την νίκη με 3-2 πήρε ο Ατρόμητος Κρανιδίου απέναντι στην ομάδα του Πρωτέα
για την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α2 Αργολίδας. Ένας αγώνας που έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας παρουσία περίπου 50 φιλάθλων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 14΄λεπτό με σουτ του Σκαλτσά ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Πρωτέα . Λίγα λεπτά πιο πριν ο Χαλούβας με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ο Ατρόμητος σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα όμως ο Χαλούβας σε δύο προσπάθειες του σούταρε άουτ ενώ την ίδια τύχει είχαν σουτ του Κούση και το Taragini.
Επίσης δύο καλές ευκαιρίες είχε και ο Πρωτέας με τον Χατζόπουλο τον οποίο πρόλαβε ο Τζανής και σουτ του Χ.Μποζιονέλου η μπάλα έφυγε άουτ.

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κουκουλής εκτέλεσε κόρνερ και ο Η.Μποζιονέλος με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Τζανή κάνοντας το 1-1.
Στην συνέχεια ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε με δυνατό σουτ του Κούση όπου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ, πάλι με πρωταγωνιστή τον ίδιο όταν εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικολίτσα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 71΄λεπτό πήραν προβάδισμα με ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Γιακουμή ο οποίος πήρε την μπάλα από το κέντρο απέφυγε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με σουτ έκανε το 1-2.

Λίγα λεπτά αργότερα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πρωτέα να κάνει το 1-3 όταν ο Δελλής με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Η.Μποζιονέλο ο οποίος πλάσαρε τον Τζανή για να στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 89΄λεπτό ο Ατρόμητος έφερε τον αγώνα στα ίσια όταν ο Χαλούβας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Νικολίτσα και με κεφαλιά έκανε το 2-2.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την ισοφάριση ο Δημήτρης Κούσης με νέα κεφαλιά ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα έκανε το τελικό 3-2 πανηγυρίζοντας έξαλα το γκολ. !!!!  




Ατρόμητος Κρανιδίου : Τζανής, Καράι, Γκιονάι,( 89΄Γιαννακόπουλος)  Ελένης, Σκαλτσάς, Kala, ( 83΄Χότζα), Μολλάι, Κούσης, Taragini, Χαλούβας.

Πρωτέας : Νικολίτσας, Δελλής, Κουγιάς, ( 46΄Π.Χριστόπουλος), Φίλης, Η. Μποζιονέλος, ( 83΄Πιτουράς), Γεώργας, Οψιμος, Χατζόπουλος, Γιακουμής, Χ.Μποζιονέλος,( 46΄Ταραντίλης),  Καλιάτσης. ( 46΄Κουκουλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates