Social Icons

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Με σκόρερ τους Κορνελάτο και Μακρίδη η Ερμιονίδα 2-0 την Εικοσιμία.

Ο Μακρίδης με εκπληκτική κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο "γαμα" κάνοντας το 2-0


 Πίο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Ερμιονίδα κέρδισε την ομάδα της Εικοσιμίας με
σκορ 2-0.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους σε ένα παθητικό ρόλο. 


Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 9΄λεπτό όταν σουτ του Γεωργακόπουλου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Ceca. Δέκα λεπτά αργότερα ( 19΄) δυνατό σουτ του Τριμπόνια από το ύψος της περιοχής έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 29΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Μακρίδης σούταρε με τον τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολ , η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή και ο Κορνελάτος με ένα «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ceca ανοίγοντας το σκορ. Στο 37΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Τριμπόνιας σούταρε έξω από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι , στην επαναφορά νέο σουτ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή έδιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 46΄λεπτό ο Τριμπόνιας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα αμυντικού με τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε». Πέντε λεπτά αργότερα νέα ανατροπή μέσα στην περιοχή του Τριμπόνια από τον Ζαμπούτη ο διαιτητής συνέχισε την φάση. Στο 58΄λεπτό πλασέ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 64΄λεπτό κεφαλιά του Βιρβίλη ύστερα από κόρνερ του Κασαπίδη η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια της Εικοσιμίας. Στο 65΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν σούτ εξ επαφής μέσα από την περιοχή του Σαλταπίδα απέκρουσε δύσκολα ο Ceca. Στο 68΄λεπτό σέντρα του Αρβανιτάκη από αριστερά πλασέ του Σαλταπίδα μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Ceca. Στο 80΄λεπτό σέντρα του Τζιέρη από δεξιά εκπληκτική κεφαλιά  Μακρίδη η μπάλα στο δεξί «γάμα» του Ceca και 2-0. Στο 88΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι απειλήσαν όταν σέντρα του Χασάι από αριστερά πλασέ του Ζαμπούτη πάνω στην κίνηση η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά.
Α.Ο.Ερμιονίδας ( Θ.Κολιτσιδάκης) : Ααλευράς, Τζιέρης, Σαλταπίδας, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, ( 82΄Ρόμπολας), Κασαπίδης, ( 76΄Αρβανιτάκης), Κορνελάτος, Μακρίδης, Τριμπόνιας, ( 55΄Βασιλέρης), Παλαιοπάνος ( 65΄Πούτσης).
ΑΟ Εικοσιμία: ( Μιχάλης Αθηναίος) Σέσα,  Στεφανάτος, Πολλάτος (89’ Κούρτι), Φωκάς, Ζαπάντης, Ντουκάι, Κορσιάνος (85’ Χασάι), Μπούσι, Μινέτος (54’ Ντετλάλα), Κόμητας (87’ Μπάνιστερ), Πολυδωράτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates