Social Icons

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ποσειδώνας Διδύμων-Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου 0-3

Την νίκη με 3-0 πήρε ο Ατρόμητος Παναριτίου μέσα στα Δίδυμα απέναντι στον τοπικό
Ποσειδώνα. Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα έγινε στο 50΄λεπτό όταν ο Η.Γκολέμης ανέτρεψε τον Κέλλη ( το σήκωσε στον αέρα) και ο διαιτητής Καπετάνιος έκλεισε τα μάτια. Ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά κάτω από τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων . Στην συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής απέβαλε τον Σ.Κονδύλη .



Στο λεπτό παράλληλη σέντρα του Οψιμούλη από δεξιά μπλόκαρε μπροστά από τους επιθετικούς του Ατρομήτου ο Μαμουτάι.
Στο 15΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαρακινιώτη έδιωξε δύσκολα ο Μαμουτάι σε κόρνερ.
Στο 17΄λεπτό διαγώνια του Tresa στον Αποστόλου ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή , σούταρε για να φύγει η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρόζη.
Στο 25΄λεπτό σέντρα του Μπούρη από αριστερά , κεφαλιά ο Λιάγρης  λίγο άουτ.
Στο 27’ λεπτό ωραίος συνδυασμός Οψιμούλη, Λιάγκρη και Δανομάρα με τον τελευταίο να σουτάρει από πλάγια και αριστερά , στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μαμουτάι κάνοντας το 0-1.
Στο 29΄λεπτό σέντρα του Δ.Μιχαλόπουλου από αριστερά κεφαλιά του Λιάγκρη η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 34΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 για τους φιλοξενούμενους όταν ο Δανομάρας έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Μαυρόγιαννης με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 42΄ λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Οψιμούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στο 45΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 50΄λεπτό έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Κέλλης μπήκε από δεξιά στην περιοχή και ο Η. Γκολέμης τον ανέτρεψε . Όμως προς γενική κατάπληξη όλων ο διαιτητής Καπετάνιος έκλεισε τα μάτια . Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξει σύρραξη η οποία με την παρέμβαση των  πιο ψύχραιμων μετά από λίγα λεπτά πήρε τέλος.
Στο 56΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα όταν ο Στεργίου με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Δ.Προσύλη μέσα στην περιοχή ο οποίος απέναντι από τον Ρόζη σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
 Στο 60΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν όταν  ο Α.Οικονομόπουλος εξαπέλυσε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μαμουτάι έδιωξε δύσκολα.
Στο 89΄λεπτό σέντρα του Αποστόλου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Κέλλης δεν πρόλαβέ να πιάσει κεφαλιά
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κ.Γκολέμης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 0-3.
Ποσειδώνας Διδύμων ( Δ. Αποστόλου) :Μαμουτάι, Α.Κονδύλης,( 78΄Οικονομόπουλος ),  Sallaku, Μούγιος, ( 35΄Α.Οικονομόπουλος), Στεργίου, Αντωνόπουλος, Tresa,( 78΄Β.Προσύλης), Δ. Προσύλης, Κοροντίνης, ( 30΄Σ.Κονδύλης), Κέλλης, Αποστόλου.
Ατρόμητος Παναριτίου ( Ν.Μητροσύλης) : Ρόζης, Γρίτζαλης, Δ. Μιχαλόπουλος, Προύτζος, ( 61΄Ε.Μιχαλόπουλος), Η.Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Λιάγκρης, Μπούρης, Μαυρόγιαννης, ( 61΄Τζάς), Δανομάρας, ( 90΄Κ.Γκολέμης), Οψιμούλης. ( 71΄Ζέρβας).


 Φωτό










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates