Social Icons

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ενωση Ερμιονίδας : Παρελθόν ο Γιάννης Κανταρτζης.


Παρελθόν από την Ένωση Ερμιονίδας αποτελεί
από την Παρασκευή ( 05/05) ο Γιάννης Κανταρτζής. Ο 24χρονος Βολιώτης κεντρικός αμυντικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ερμιονίδας Δημήτρη Φουρνάρο  την Τετάρτη (03/05) και τον ενημέρωσε ότι έλαβε έγγραφο από την στρατολογία για να παρουσιαστεί στις 16 Μάιου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία στο Μεγάλο Πεύκο. Ο υψηλόσωμος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα  για να ξεκουραστεί κάποιες ημέρες κάτι πού έγινε δεκτό και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικου.

Λίγο πρίναναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του ο Γιάννης Κανταρτζής μας δήλωσε : « Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο για την τιμή πού μου έκανα να αγωνιστώ στην Ένωσης Ερμιονίδας. Εδώ στην Ερμιονίδα έκανα νέους φίλους και βρήκα μία ομάδα –οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου για την συνεργασία πού είχαμε και τους εύχομαι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος πού είχαμε όλη την σαιζόν και να καταφέρουν να τερματίσουν στην δεύτερη θέση , πού ίσως τους δώσει το εισιτήριο για την football league

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχους φιλάθλους  της ομάδας πού στάθηκε στο πλευρό μας όλη την χρονιά και να δούν την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Να ξέρω ότι νιώθω και εγώ Ερμιονίτης.».  

Το δελτίο τύπου

«Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανταρτζή.
Του ευχόμαστε καλή θητεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates