Social Icons

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Πορτοχελιακός-Αριστέας Αργους 1-2.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο
Πορτοχελιακός στην έδρα του από τον Αριστέα Άργους για την δεύτερη αγωνιστική των play off ανόδου.
Στο 26΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπέγκα η μπάλα έδιωξε δύσκολα ο Μαυρόγιαννης σε κόρνερ. Στο 33΄λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν ο Ν.Λούμης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρόγιαννη. Στο 42΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πορτοχελιακό όταν ο Αβραντάς σούταρε και ο Μαυρόγιαννης απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαμμωνάς βρέθηκε απέναντι από τον Χρ.Λούμη ύστερα από μπαλιά του Τζάζ , το σουτ πού έκανε έφυγε πάνω από τα δοκάρια .Στο 52΄λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Κολιγλιάτης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπακατσέλου από αριστερά άνοιξε το σκορ για τον Αριστέα. Στο 55΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο 0-2 όταν ο Χρ. Λούμηε έδιωξε δύσκολα κεφαλιά του Φατούρου σε κόρνερ . Στο 60΄λεπτό ο Μαμμωνάς μπήκε από δεξιά και έβγαλε εκπληκτική σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πορτοχελιακού και εκεί ο Μπούμπαρης με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούμη για να γίνει το 0-2. Στο 82΄λεπτό σέντρα του Γιάννη Ζαραφωνίτη από αριστερά ο Αβραντάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-2.
Πορτοχελιακός : Χρ.Λούμης, Ε.Στρίγγος, ( 59΄Κουτσοποδιώτης Δημ), Μεμμάλι, Zerja, Ν.Λούμης, Μπέγκα, Σπ.Ζαραφωνίτης, Σαγκατέλωφ, Αβραντάς, ,  Ι.Ζαραφωνίτης, Χάσα,( 65΄ Κουτσοποδιώτης Κ.) .

Αριστέας Άργους : Μαυρόγιαννης, Αλεξανδρόπουλος, ( 67΄Πόθος), Μπακατσέλος, Βόγκλης, Καραβίδας, Κολιγλιάτης, ( 75΄Ψαρούλης), Μαμμωνάς, Φατούρος, Ρούσσης, ( 81΄Φούντας), Μπούμπαρης, Τζάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates