Social Icons

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Μαγεία Biro στο Ηλιόκαστρο. Πέτυχε τρία τέματα και ο ΟΦΗ διέλυσε τα Μέθανα με 5-1.

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου
διέλυσε τα Μέθανα το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Ηλιοκάστρου για Τιεν δεύτερη φάση της Α2 κατηγορίας Αργολίδας και τις  θέσεις 7-8 κερδίζοντας τον με 5-1.  Οι «μελανόλευκοι»  για ένα ακόμα αγώνα είχαν για κορυφαίο ποδοσφαιριστή του τον Biro ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και τον ακολούθησε ο 16χρονος Δημήτρης Μπουγιούρας ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Ο.Φ.Η. όταν στο 3΄λεπτό ο Κατσιάβελας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Biro με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων του Ο.Φ.Η. ο Biro ένα λεπτό αργότερα ξαναχτύπησε όταν ο Αποστόλου  του έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο 43χρονος  στράικερ  πλάσαρε τον Ναλπαντίδη για να γίνει το 2-0. Στο 11΄λεπτό ο Δαγρές συγκρούστηκε με τους επιθετικούς των Μεθάνων μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Μπατάκος μπρός γενική έκπληξη έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παντελής για να γίνει το 2-1. Στο 38΄λεπτό ο Δημήτρης Μπουγιούρας με ένα εκπληκτικό σουτ στο «Γ» του Ναλπαντίδη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 76΄λεπτό οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είχαν την τύχη να δουν ένα πραγματικά βραζιλιάνικο γκολ από ποιόν άλλον; Τον Biro. Ο επιθετικός του ΟΦΗ πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ( πέντε συνολικά) και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα γνωρίζοντας την αποθέωση . Στο 90΄λεπτό ο Δημήτρης Αποστόλου με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ασσίστ του Biro έκανε το τελικό 5-1.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Mammutaj, Δρούγκας,( 56΄Α.Δαγρέας), Μούγιος, Μέλλος,( 59’ Π.Οικονομόπουλος) , Η.Δαγρές, Αποστόλου, Κατσάβελας,( 46΄Rrodhja),  Biro, Σαράντος, Δορμπάρης, Μπουγιούρας.

Μέθανα : Ναλπαντίδης, Δημητρίου, Παυλής, Δ.Παντελής, Τριανταφύλλου, Α.Παντελής, Λυσαίος, Βλάχος, Λεσιώτης, Αθανασίου, Μερζέκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates