Social Icons

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Δεν έΧασε στο Ζευγολατιό. Τελικό σκορ 2-2.


Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας του Ζευγολατιού με την
Ερμιονίδα για την 27η αγωνιστική. Η Ερμιονίδα παρουσίασε ένα νέο πρόσωπο με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές πού είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής αλλά και για πρώτη φορά ξεκίνησαν πέντε ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Ερμιονίδας όπως είναι οι Τζιέρης, Βιρβίλης , Σχοινάς , Σκεντεράι και ο Αποστόλου ο οποίος είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο 18΄λεπτό και να αντικατασταθεί. Η ομάδα της Ερμιονίδας θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» τον αγώνα από το πρώτο 30λεπο όταν προηγήθηκε με τον Σχοινά και στην συνέχεια έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους  από το 30 έως το 70΄λεπτό περίπου με κάποιες ευκαιρίες των Σενάι και Ντούνη οι οποίες δεν καρποφόρησαν  Στα τελευταία 20 λεπτά και πάλι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατοχή της μπάλας η Ερμιονίδα χωρίς να γίνει κάποια κλασσική ευκαιρία.

Το σκορ άνοιξε στο 7΄λεπτό με πολύ ωραίο συνδυασμό από Στεφανίδη Μπούρα και τον Σαλταπίδα να βγάζει ωραία σέντρα από αριστερά και ο Σχοινάς μέσα από την περιοχή με προβολή να ανοίγει το σκορ για την Ερμιονίδα.  Στο 15΄λεπτό  οι αμυντικοί των γηπεδούχων πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τον Σελμανάι πριν γίνει απειλητικός . Λίγο αργότερα δυνατό σουτ του Σκεντεράι  έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο  Σκούρτης. Στο 30΄λεπτό περίπου δυνατό σουτ του Σελμανάι η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 42΄λεπτό ο Σενάι επωφελήθηκε λάθος των αμυντικών της Ερμιονίδας και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 52΄λεπτό ο Σαλταπίδας έβγαλε σέντρα από αριστερά  και ο Σιγάλας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-2.  Στο 59΄λεπτό οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ  ο Μπούρας πήρε κεφαλιά η οποία έφυγε προς την εστία της Ερμιονίδας και εκεί πετάχτηκε ο Ντούνης με νέα κεφαλιά και έκανε το 2-2.
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Π. Κολλιάκος): Σκούρτης, Ατματσίδης (85’ Χουσελάς), Σενάι, Σιγάλας, Ντούνης, Κλαδάκης, Ζανελάρης (66’ λ.τρ Θεοδωρόπουλος), Βατουσιάδης, Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος, Κατσαβριάς (66’ Μαραθιανός)
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Στάικος): Στεφανίδης, Αποστόλου (18’ Παναγιώτου), Καραλής, Τζιέρης, Βιρβίλης, Παπαϊωάννου, Σκεντεράι, Μπούρας, Σχοινάς (85’ Τσόφλιος), Σελμανάι, Σαλταπίδας (55’ Παλαιοπάνος)


Σημ : Το Sport-Ermionida σεβόμενο τους αναγνώστες του δημοσίευσε το ρεπορτάζ του αγώνα 48 ώρες μετά την λήξη του γιατί ήθελε να δώσει την αληθινή πληροφόρηση . Καλά θα είναι οι δημοσιογράφοι πού καλύπτουν τους αγώνες ( αν και όπως πληροφορηθήκαμε στο Ζευγολατιό υπήρχε κάποιος πού έκανε τον δημοσιογράφο και έδινε αναληθή στοιχεία) να δίνουν τα σωστά στοιχεία. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πού πετυχαίνει κάποιο γκολ θα πρέπει να βλέπει το όνομά του στην λίστα των σκόρερ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates