Social Icons

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ποσειδώνας Διδύμων-Τροιζηνιακός 2-3




Την ήττα με 3-2 γνώρισε στα Δίδυμα
ο Ποσειδώνας από τον Τροιζηνιακό με 3-2. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου για τον καταλογισμό του πέναλτι πού έγινε στο 6 λεπτό και άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι αλλά και για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του A.Tresa στο 90 λεπτό.

6΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Τροιζηνιακός : Ο Προσύλης ανέτρεψε τον Σούχλα μέσα στην περιοχή και ο Δρούγκας από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 0-1

9΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Τροιζηνιακός : Στο 9΄λεπτό νέο σοκ για τους γηπεδούχους όταν ο Σχούχλας απέφυγε πολύ ωραία τον Προσύλη και μεε δυνατό σούτ διπλασίασε τα τέρματα για τον Τροιζηνιακό 0-2.

15΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Τροιζηνιακός : Στο 15΄λεπτό νέα ψυχρολουσία για τον Ποσειδώνα όταν ο Σούχλας με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Κατσέλη απέναντι στον Χρήστου πού πλάσαρε για να γίνει το 0-3 !!!!!

Στο 20΄λεπτό ο Χρήστου  έδιωξε σε κόρνερ  διαγώνιο σουτ του Σαμπάνη

Στο 24΄λεπτό πλασέ του Τόκι έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χρήστου άουτ.

Στο 48΄λεπτό  σουτ του Αντωνόπουλου, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό  δοκάρι άουτ.

54΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Ποσειδώνας  : Σέντρα του  Α. Tresa  στον  Μπροδήμα πού πλάσαρε για να μειώσει σε  1-3.

54΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Ποσειδώνας  :  Δυνατό σουτ του Κέλλη  η μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου για να γίνει το 2-3.

66΄λεπτό ΠΕΝΑΛΤΙ  Τροιζηνιακός :  Ο Προσύλης ανέτρεψε τον Σούχλα μέσα στην περιοχή . Το πέναλτι εκτέλεσε ο «παθών» για να πέσει στην γωνία του και να αποκρούσει σε κόρνερ ο Χρήστου..

Στο 90΄ λεπτό   Ο τερματοφύλακας του Τροιζηνιακού  ανέτρεψε τον A.Tresa μέσα στην περιοχή όμως ο διαιτητής Μανούχος είπε «παίζετε».

Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Κοτσοβός, ( 46΄Σ.Κονδύλης), Μούγιος, Μ.Tresa, Κέλλης, Προσύλης, Μέλση, ( 71΄Α.Κονδύλης), Αντωνόπουλος, A.Tresa.

Τροιζηνιακός (Γ.Πασιάκος): Αντωνόπουλος,Σαμπάνης, Δελάπόρτας, Γάτσινος, (46΄ Κοζάρης, 71΄ Βασιλέρης), Μπαλτάς,  Δρούγκας, Σούχλας,  Σταματέλος,  Κατσέλη, Μαρίνης, Τόκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates