Social Icons

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ασκληπιός Επιδαύρου 2-3




Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας
μέσα στην έδρα της από τον Ασκληπιό Επιδαύρου. ο την παραμονή του.
17΄λεπτό : ΓΚΟΛΛΛΛΛ ΚΟΡΩΝΙΔΑ Ο Μέγας με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλυβόπουλου για να γίνει το 1-0..
52΄λεπτό : ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Ο Β. Βερβενιώτης εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων , μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε πάνω από το σώμα του Λάσκαρη για να γίνει το 1-1.
63΄λεπτό : ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ :  Ο Τριμπόνιας στην προσπάθειά του να μπει στην περιοχή ανατράπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και ο διαιτητής Νενεκούμης προς γενική έκπληξη όλων αντί να δείξει φάουλ έδωσε την εσχάτη των ποινών . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Λαλιώτης για να γίνει το 1-2.
76΄ λεπτό : ΓΚΟΛΛΛΛΛ ΚΟΡΩΝΙΔΑ : Νέο πέναλτι αυτή την φορά για τους γηπεδούχους όταν ανατράπηκε από τους αμυντικούς ο Γιαννακόπουλος και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο Bajer  το εκτέλεσε για να γίνει το 2-2.
90΄λεπτό : ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Σόκ για τους γηπεδούχους στο όταν ο Καζάς εκτέλεσε φάουλ και ο Τριμπόνιας με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Επιδαύρου 2-3 .
Κορωνίδα Κοιλάδας  (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Μπούκουρης (74΄ Κωτσαράς), Γιαννακόπουλος,  Κουτσάφτης, Sallakou , Μέγας,  Στ.Μπάζος , Κ.Μπάζος, Χριστόπουλος,Bajer, Cojocaru.
Ασκληπιός Επιδαύρου  (Ι. Ευθυμίου): Καλυβόπουλος, Λαλιώτης (81΄ Πίτσας), Γ. Βερβενιώτης , Κωνσταντίνου, Δ.Γεώργας, Καραμπέτσος, Β.Βερβενιώτης,  Τριμπόνιας, Pali (74΄ Γ. Γεώργας), Παπασαράντος, Καζάς (91’ Μπάμπης),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates