Social Icons

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Σε σκορερ τον Σελμανάι και τον Αποστολίδη η Ερμιονίδα κέρδισε 2-0 τον Φωστήρα.

Ο Μάριος Σελμανάι με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την Ερμιονίδα
Την νίκη με 2-0 πήρε η Ερμιονίδα απέναντι
στον Φωστήρα με σκορ 2-0 στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής με σκόρερ τον Μάριο Σελμανάι στο 21΄ και τον Γιώργο Αποστολίδη στο 91΄. Η Ερμιονίδα  στα πρώτα 30 λεπτά  του αγώνα θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ από χαμένες ευκαιρίες με τον Γιώργο Αποστολίδη.
Στο 90΄λεπτό είδε την κόκκινη κάρτα ( 2η κίτρινη) ο Σκάρος του Φωστήρα.

7΄λεπτό : Δυνατό σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή , η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουρεπίνη άουτ.
12΄λεπτό : Διαγώνια μπαλιά του Σελμανάι στον Αποστολίδη , δυνατό σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή και αριστερά , η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φωστήρα.
13΄λεπτό : Μπαλιά  «τρύπα» του Σελμανάι στον Αποστολίδη μέσα στην περιοχή πού σούταρε για να φύγει η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
21΄λεπτό : ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ Ερμιονίδα. Κόρνερ του Αποστολίδη από αριστερά , ο Σελμανάι πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 1-0
26΄λεπτό : Σουτ του Χαρίτου η μπάλα απελπιστικά άουτ.
30΄λεπτό : Σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φωστήρα.
41΄λεπτό : Κόρνερ του Χαρίτου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κρόλ στο δεύτερο δοκάρι πού πλάσαρε άουτ.
50΄λεπτό : Δυνατό σουτ του Ντάφλα έξω από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού , άουτ.
71΄λεπτό : Σέντρα του Κόπελλα από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Κρόλ από το δεύτερο δοκάρι η μπάλα έφυγε άουτ.
74΄λεπτό : Μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-0 όταν ο Τσόφλιος με ωραία μπαλιά τρύπα έβγαλε τον Αποστολίδη μόνο του στο ύψος της περιοχής με τον Κουρεπίνη ο οποίος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής χωρίς ο διαιτητής Βλάχος να δώσει τίποτα.
87΄ λεπτό : Ωραίο σέντρα του Σαλταπίδα από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον Αποστολίδη που σούταρε πάνω στην κίνηση για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ.
90*1΄λεπτό : ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ Ερμιονίδα Ο Αποστολίδης μετά από φάση διαρκείας στα «καρέ» του Φωστήρα με πλασέ έκανε το τελικό 2-0
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Πονηρός, Παναγιώτου, Καραλής ( 80΄Κανταρτζής), , Τζιέρης, Παπαιωάννου Κιοσσές, Σκεντεράι,  ,Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας, ( 66΄Ταόφλιος), Αποστολίδης, Σελμανάι.( 86΄Σαλταπίδας).
Φωστήρας ( Κώστας Αρζένης):   Κουρεπίνης , Κόπελας, ( 86΄Κουτσούμπας), Μανδύλης, Βλάχος, Μεντής, Κοσμίδης, ( 68΄Εμ. Βεζύρης), Ντάφλας, Χαρίτος, Κρόλ, Δωροβίνης, Σκάρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates