Social Icons

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ατρόμητος Παναριτίου Ναυπλίου-Ποσειδώνας Διδύμων 3-0 με χάτ τρικ του Ηλία Κοσμά.



Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Παναρίτι
ο Ποσειδώνας Διδύμων από το τοπικό Ατρόμητο. Για τους γηπεδούχους μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 29χρονος επιθετικός του Ηλίας Κοσμας ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της συνάντησης.

Στο λεπτό σουτ του Κοσμά από μπαλιά του Μίχου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 11΄λεπτό νέο σουτ του Καλυβά μέσα από την περιοχή άουτ.

Στο 18΄λεπτό μπαλιά του Μέλη από αριστερά στον Αντωνόπουλο ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε για να στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 26΄λεπτό ο Σ.Κονδύλης «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από τον Γκολέμη πριν προλάβει να σουτάρει.

Στο 37΄λεπτό σέντρα του Δήμα από δεξιά ο Κοσμας με κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο 41΄λεπτό μπαλιά από δεξιά του Μπροδήμα στον Αντωνόπουλο πού σούταρε για να στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 73΄λεπτό μπαλιά του Δήμα στον Κοσμά πού βγήκε απέναντι στον Χρήστου για να κάνει το 2-0.

Στο 82΄μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 όταν ο Καιάφας βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κοσμά ο  οποίος πέρασε και τον Χρήστου όμως το σούτ πού έκανε έφυγε άουτ.

Στο 84΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να μειώσει το σκορ όταν ο Καλαλάς πάνω στην γραμμή έδιωξε σούτ του Αντωνόπουλου.

Στο 92΄ο Κοσμάς ύστερα από μακρινή μεταβίβαση του Μίχου βγήκε τετ α τετ με τον Χρήστου και με πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

Ατρόμητος Παναριτίου  (Α.Καχριμάνης): Καλαλάς, Δ.Μιχαλόπουλος, Μίχος, Συντρίκος, Μήτσουλας, Καραμάνος (80΄ Μαυρόγιαννης),  Γκολέμης,  Δήμας (75΄ Κλειούφης),Κοσμάς, Καλυβάς (69΄ Καϊάφας), Πίτρης.

Πποσιδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου,Μπροδήμας   Μούγιος, Κοτσοβός, Μπάρδης ,  Α. Tresa, Σ.Κονδύλης (71’ Κέλλη) Προσίλης, Μέλση (71’ Α.Κονδύλης),  Αντωνόπουλος,Μ.Tresa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates