Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Α.Ο.Α.Ερμιονίδας : Πρωτιά της Αναστασίας Μέλλου στο 2ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών





Το 2ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Ε3 για
αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του  ‘’ΡΗΓΑ’’Α.Ο.Α.Α.  Στην κατηγορία των κοριτσιών συμμετείχαν 12 αθλήτριες μεταξύ αυτών και η Αναστασία Μέλλου με την Ελένη Πλατανίτη. Μία Αναστασία Μέλλου η οποία απέδειξε για ακόμα μία φορά  πώς είναι το αφεντικό στην κατηγορία της και τερμάτισε στην πρώτη θέση . Η Ελένη Πλατανίτη τερμάτισε και αυτή στην πρώτη τετράδα.

Η Αναστασία Μέλλου για να φτάσει μέχρι τον τελικό αγωνίστηκε με  : Στον πρώτο αγώνα πέρασε χωρίς να αγωνιστεί. Για τους οκτώ αγωνίστηκε με την Ελένη Καλτεζιώτη του Σ.Α.Τ. Στην επόμενη φάση για τους τέσσερεις συνάντησε την Ελένη Πλατανίτη και στον τελικό κέρδισε την Μαρία Καραναγνώστη της Α.Ε.Κ.Τρίπολης και κατέκτησε το κύπελλο.  

Η Ελένη Πλατανίτη πριν πέσει πάνω στην Αναστασία Μέλλου αγωνίστηκε με την Λυδία Παναγοπούλου του Ο.Α.Ρίου και στην επόμενη φάση των οκτώ συνάντησε την Γεωργία Σερπάνου πάλι από τον Ο.Α.Ρίου.

Για μία ακόμα φορά να δώσουμε συγχαρητήρια στα δύο αυτά κορίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates