Social Icons

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Εκτός Μαζιώτης , Κιοσσές μέσα Σαλταπίδας , Σαμαράς




Χωρίς τους τιμωρημένους Ακη Μαζιώτη και
Γιώργο Κιοσσέ όπως και του τραυματία Γιώργου Πονηρού θα παραταχθε΄'ι στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναρκαδικό η Ένωση Ερμιονίδας. Αντίθετα επανέρχονται ο Θανάσης Σαλταπίδας και ο Παντελής Σαμαράς οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν.

Το δελτίο τύπου της ομάδας.

«Με την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης (10:00) ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης Ερμιονίδας για το Κυριακάτικο  απέναντι στον Παναρκαδικό  (17/04, 16:30) στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης  , στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ( 3ος όμιλος).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Μαγκαφίνης, ανακοίνωσε ότι η αποστολή, θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Μουράτης, Τζιέρης, Σκεντεράι , Παναγιώτου, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, ,Μαρίνης, ,Μιχαλάκης, Πλαστουργός, Τριμπόνιας, Τριανταφύλλου, Πρίφτης, Ανδριόπουλος, Στάικος, , Τσούνης, Στεργίου ,Σαλταπίδας και Σαμαράς .
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιώργος Πονηρός , Σωτήρης Μπούρας  και οι τιμωρημένοι Ακης Μαζιώτης ( αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Κανάρη Χίου ) και ο Γιώργος Κιοσσές ( συμπλήρωσε 7 κίτρινες και θα μείνει εκτός για δύο αγωνιστικές).»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates