Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μέθανα-Ποσειδώνας Διδύμων 2-3. Μεγάλη νίκη παραμονής.


Ο Αργύρης Σχοινάς πέτυχε το "χρυσό" γκολ στο 66΄λεπτό


Την τελευταία αγωνιστική έσωσε την παρτίδα ο
Ποσειδώνας Διδύμων αφού κέρδισε στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς την ομάδα των Μεθάνων στην έδρα της με σκορ 3-2 στέλνοντας τους αντιπάλους τους στην Α2 κατηγορία Αργολίδας. Εδώ να αναφέρουμε τις σοβαρές απουσίες πού είχε η ομάδα των Διδύμων αφού έλειπαν λόγω τιμωρίας ο βασικός τερματοφύλακας του Μιχάλης Πνευματικός ο Σωτήρης Κονδύλης ο Βαγγέλης Μπροδήμας ο οποίος είχε ένα τραυματισμό τις τελευταίες ημέρες και δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει.
Στο 6’ μετά από σέντρα ο Λόης μόνος στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει το πλασέ και 1-0. Στο 16’ κόρνερ του Ίμπρο, κεφαλιά του Λόη, η μπάλα άουτ. Στο 29’ μακρινό σουτ του Τρέσα στο «γ», τρομερή εκτίναξη του Βλάχου, που θα κρατήσει το 0.Στο 30’ κούρσα του Σχοινά από αριστερά, θα κάνει σουτ στην κλειστή γωνία του Βλάχου, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Μεθάνων. Στο 42’ αμυντικός των Μεθάνων θα βρει τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής θα δείξει το πέναλτι. Εύστοχα ο Αντωνόπουλος θα κάνει το 1-1.Στο 48’ δυνατό σουτ του Ίμπρο, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κάτω, στη συνέχεια θα βρει στο πόδι του Κοτσοβού και θα γίνει το 2-1.Στο 55’ σουτ του Δημητρίου, καλή απόκρουση του Κοτσοβού. Στο 57’ σέντρα του Αποστόλου Α., στο δεύτερο δοκάρι μόνος ο Αντωνόπουλος θα κάνει με πλασέ το 2-2.Στο 66’ μετά από ασθενή απόκρουση του Βλάχου, ο Σχοινάς θα κάνει το 2-3 με πλασέ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 71’ φάουλ του Ίμπρο, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 87’ μεγάλη ευκαιρία για τα Μέθανα, σουτ από τη μικρή περιοχή, δύσκολα ο τερματοφύλακας, νέες κόντρες στην περιοχή, θα διώξουν τελικά οι αμυντικοί. Στο 90’ ο Μπάρδης θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Μέθανα: Βλάχος Π., Βλάχος Π. του Χ. (77’ Λυσαίος), Βασιλειάδης, Καμπιτζόπουλος, Παντελής, Ίμπρο, Δημητρίου, Μαρμαρίσης, Λόης, Κανταρτζής, Λάμπρου
 Ποσειδώνας Διδύμων (Μητροσύλης Ν.): Κοτσοβός, Κοτσοβός Γ. (80’ Δίμιζας), Μπάρδης, Μούγιος, Νίκος  Στεργίου, Κοροντίνης (59’ Μέλσι ), Τρέσα, Προσίλης, Σχοινάς, Αντωνόπουλος, Αποστόλου Α. (92’Κονδύλης Αν.)

ΠΗΓΗ  :http://sport.argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates