Social Icons

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Μεσσηνίων το ανάγνωσμα..........



Έχουν περάσει περίπου 24 ώρες από το φινάλε

του εκτός έδρας αγώνα της Ερμιονίδας με αντίπαλο την Καλαμάτα και θα θέλαμε να αναφερθούμε στο "βρώμικο κίτρινο" παιγνίδι ενός γνωστού ηλεκτρονικού μέσου των Μεσσηνίων την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα με στόχο τον γενικό αρχηγό της Ερμιονίδας τον Βασίλη Παλυβό. Με τίτλους στο site τους τύπου "Με καμπάνα απειλείται η Ερμιονίδα, εν όψει Μαύρης Θύελλας, εξ αιτίας του ..... τσαμπουκά παράγοντά της Παλυβού...." και "Αρχισε να.... κελαιδάει (πάλι) ο Παλυβός: "Φλόγα και πάθος η Ερμιονίδα για νίκη (!) μέσα στην Καλαμάτα "!" καθώς επίσης και δημοσίευμα με τίτλο " Το "στοίχημα" του Καλογιαννίδη ! "Κατάσκοποι της Ερμιονίδας στην Παραλία..."  προσπάθησαν να πολώσουν και να κάνουν εχθρικό το κλίμα εν όψει του χθεσινού αγώνα. Κάτι βέβαια πού δεν το κατάφεραν γιετί οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές τους ήταν ακόμα ξεχασμένοι στο ...... Αργος. Μήπως κύριοι περιμένατε να μείνει ο Παλυβός στην Ερμιόνη και δεν θα ταξίδευε με την αποστολή στην Καλαμάτα; Kύριοι έχουμε περάσει και χειρότερα. 
Με το να γράφετε αυτές τις αηδίες μόνο  καλό κάνατε σε εμάς  γιατί μας πορώσατε περισσότερο. Γι αυτό λοιπόν αφήστε τον Παλυβό ( μακάρι να είχατε και εσείς έναν) και την Ερμιονίδα ή Μπαρτσελόνα της Γ΄Εθνικής όπως εσείς οι ίδιοι την βαφτίσατε και κοιτάτε να σώσετε  την ομάδα σας και την βαριά ιστορία που κουβαλάει. Μια ιστορία που την έχετε ξεφτιλίσει.
Πάντως η Ερμιονίδα ήρθε έπαιξε και έφυγε για μιά ακόμα χρονιά αήττητη ( 3 νίκες-μία ισοπαλία) και φυσικά βλέπεται την πλάτη της στον βαθμολογικό πίνακα .
Καθώς επίσης σταματήστε να αντιγράφετε  το Sport-Ermionida ή τουλάχιστον βάλτε την πηγή. Δεν βλάπτει. Εάν θέλετε φωτογραφικό υλικό ζητήστε το. Μην κόβετε το λογότυπο. Δεν θα σας χρεώσουμε.

Αυτά προς το παρόν γιατί θα πρέπει σήμερα να ......ετοιμάσουμε νέο κατάσκοπο για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδα μας με το Λουτράκι.

Sport-Ermionida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates