Social Icons

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ποσειδώνας Διδύμων-Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου 1-2



Σε ένα αγώνα υψηλού κινδύνου για άλλη μία φορά
ορίστηκε διαιτητής χαμηλού επιπέδου, πραγματικά πιο χαμηλού δεν γίνετε . Και αναφερόμαστε  στον διαιτητή Ζώη ο οποίος έκανε ότι ήταν δυνατό να  στερήσει από την ομάδα του Ποσειδώνα τον βαθμό ή τους βαθμούς της νίκης για την σωτηρία του.  Επίσης ο πρώτος βοηθός Λυκομήτρος και ενώ έβλεπε τον Πίτρη να κάνει συνεχώς άσεμνες χειρονομίες προς τους φιλάθλους ουδέποτε ενημέρωσε τον διαιτητή για παρατήρηση με αποτέλεσμα να ακολουθήσεις το τέλος του αγώνα η σύρραξη  και να κληθεί η αστυνομία για να αποχωρήσει η ομάδα των φιλοξενούμενων από το γήπεδο.
 Το φιλμ

Στο 5΄λεπτό δυνατό σουτ του Τρέσα απέκρουσε σε κόρνερ ο Καλαλάς. Στο 9΄λεπτό δυνατό σουτ του Προσύλη απέκρουσε δύσκολα ο Καλαάς. Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλαλά. Στο 28΄λεπτό  δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπάρδη η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 39΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Καλαλά σε κόρνερ ύστερα από διαγώνιο  σούτ του Αντωνόπουλου. Στο    42’ λεπτό  σουτ του Μπροδήμα κόντραρε σε αμυντικό κι έφτασε αριστερά στον Αντωνόπουλο, αυτός με αριστερό  διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 55΄λεπτό δυνατό σουτ του Καλυβά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.  Στο 57’ λεπτό πάγωσε το γήπεδο όταν ο Hasani με σουτ έκανε το  1-1. Στο 63΄λεπτό ο Hiso βγήκε μόνος του με τον Πνευματικό πλάσαρε αλλά έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 68’ λεπτό  εκπληκτική απόκρουση του Καλαλά στο «γάμα» ύστερα από δυνατό σουτ του Προσίλη. Στο 86’λεπτό  ο Καλιαμούτος πέρασε μπαλιά απέναντι στον Hiso αυτός μόνος πλάσαρε και το 1-2. Στο 90΄λεπτό πλασέ  του Σχοινά απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Καλαλάς. Στο 91’ ο Καλυβάς πέρασε τον Πνευματικό, ο οποίος τον ανέτρεψε και πέναλτι. Το κτύπησε ο Καλιαμούτος, αλλά ο Πνευματικός απέκρουσε στη γωνία του. Στο 93΄λεπτό πλασέ του Κοτσοβού από το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καλαλά. Στο 94΄λεπτό ο Κόλλιας  ανέτρεψε τον Σ. Κονδύλη χωρίς ο διαιτητής να δείξει τίποτα.

 ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Θ.Μαλτέζος): Πνευματικός, Μπροδήμας (70’ Κοτσοβός), Μπάρδης, Μούγιος, Σ.Κονδύλης, Tresa, Μαλτέζος, Δ.Προσίλης, Σχοινάς, Αντωνόπουλος, Γ.Προσίλης (61’ Μέλσι).
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Καλαλάς, Καλιαμούτος, Πίτρης, Θ.Γκολέμης, Συντρίκος, Καραμάνος, Hasani (66’ Κόλλιας), Panos, Κ.Γκολέμης (71’ Κολιγλιάτης), Μαυρόγιαννης (46’ Hiso), Καλυβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates