Social Icons

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Διεκόπη λόγω επεισοδίων ο τελικός λυκείων Αργολίδας μεταξύ του λυκείου Κρανιδίου και 1ου λυκείου Ναυπλίου.




Άδοξο τέλος είχε ο τελικός του
πρωταθλήματος λυκείων Αργολίδας πού έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας αφού έξι λεπτά πριν το φινάλε διεκόπη λόγω επεισοδίων. Η αιτία ήταν ένα σκληρό φάουλ του Μίχου στον Σ.Μπάζο και στην συνέχει ο ποδοσφαιριστής –μαθητής του ΓΕΛ Ναυπλίου Γιάννης Μίχος με κεφαλιά χτύπησε τον Μπάζο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών-μαθητών. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα ο Μίχος και αδίκως ο Λούμης ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την Ο.Ε.Σ.Α. ( Οργανωτική επιτροπή σχολικού αθλητισμού).
Στο λεπτό ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι και εκεί ο Παπασταθόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανή για να γίνει το 0-1.Στο 12΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούμη , η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στο 27΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπασταθόπουλου  απέκρουσε δύσκολα ο Τζανής. Στο 63΄έπτό κάθετη μπαλιά του Τριγκάκη στον Κώστα Μπάζο , αυτός έδωσε δεξιά στον Σταύρο Μπάζο ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.Στο 64΄λεπτό έγινε η φάση πού προαναφέραμε μεταξύ του Μίχου και του Μπάζου .
Λύκειο Κρανιδίου : Τζανής, Μπούκουρης, Λούμης, Καραίσκος, Σουλιώτης, Κ.Στρίγκος, Ε.Στρίγκος, Τρόκσι, Κ.Μπάζος, Σ.Μπάζος, Αντωνόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Τριγκάκης, Μέλλος, Νικολέτος.
1ο Λύκειο Ναυπλίου  Κασνέτσι, Λαγός, Φιλίνης, Μιχαλόπουλος, Κατσαρός, Τζαβέλλας, Ροκάι, Παπαγεωργίου, Παπασταθόπουλος, Καρανάσιος, Μίχος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Πετούσης, Κωστόπουλος, Γώγονας, Τάσαινας, Μακρυδάκης και Δανούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates