Social Icons

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Καλαμάτα-Ενωση Ερμιονίδας 0-0



Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της
Καλαμάτας με την Ενωση Ερμιονίδας στο γήπεδο της Παραλίας. Οι «κυανοκίτρινοι» μετά τον «χρυσό» βαθμό αυτό κράτησε την απόσταση των τριών βαθμών από τον σημερινό της αντίπαλο.
Στο 3'λεπτό σουτ του Ραχίμ μπλόκαρε ο Πονηρός χωρίς δυσκολία. 
Στο 34΄λεπτό ο Κολομήττρας έπιασε κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τορεζάνι απέκρουσε δύσκολα  ο Πονηρός και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής πλάσαρε για να στείλει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Πονηρού.
Στο 42΄λεπτό ο Μαζιώτης από το κέντρο του γηπέδου είδε τον Σταυράκη εκτός θέσης, σούταρε όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 44΄λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Οττο από τον Μπιμπισίδη , όμως ο διαιτητής σωστά δεν έδωσε τίποτα γιατί ο επιθετικός των γηπεδούχων έκανε θέατρο.
Στο 66΄λεπτό σέντρα του Γαλανόπουλου από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Τορεζάνι η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας,( 64΄Μανουσάκης)  Οττα, Γκίνο, ( 80΄Ρήγας), Μπεγκλετζής, Τορεζάνι, Ραχίμ.( 58΄Καλατζής).
Ενωση Ερμιονίδας :  Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Μαζιώτης, Σαλταπίδας,( 72΄Πλαστουργός),  Μιχαλάκης ( 89΄Πρίφτης) , Τριμπόνιας ( 64΄Ανδριόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates