Social Icons

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβα τίτλου η Ερμιονίδα στο Ξυλόκαστρο-Κέρδισε 58-64


Οργια Αγγελή στο Ξυλόκαστρο ( 23πόντους-5 τρίποντα !!!!)


Πέρασε και από το Ξυλόκαστρο η ομάδα του
Άκη Καλαϊτζάκη διεύρυνε το αήττητο της σε 12 στις 12 νίκες και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι δυνατό με πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια. Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας ξεκίνησε μουδιασμένα το πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4 πόντους στη συνέχεια ανέβασε σιγά σιγά στροφές και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 4 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ερμιονίδας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ κάτι η κούραση κάτι η σιγουριά της νίκης έφερε το Ξυλόκαστρο σε απόσταση βολής όμως μe ένα επιθετικό ριμπάουντ του Δημήτρη Μέξη και στη συνέχεια καλάθι και φάουλ και ένα τρίποντο του Γιάννη Γκολέμη κλείδωσε τη νίκη. Κανείς δεν υστέρησε από την ομάδα της Ερμιονίδας. Ο Γιώργος Θωμάς καθοδηγούσε με ηρεμία την ομάδα, ο μικρός μεγάλος Νίκος Αγγελής ακόμα βάζει καλάθια, ο Δημήτρης Μέξης παλεύει στην άμυνα, ο Γιάννης Γκολέμης εκτελεί από παντού, ο Τάκης Μαναριώτης σφίγγει τα δόντια ερχόμενος από τραυματισμό να βοηθήσει την ομάδα, ο Πέτρος Ευστρατίου και ο αρχηγός Αναστάσης Δεβελέκος σκεπάζουν τα καλάθια και οι γερόλυκοι Γιάννηδες Πουλής και Γιαννακόπουλος δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι μαζί με τους μικρούς αλλά και με τον τραυματία Δημήτρη Σαββίδη από τον πάγκο να τους ενθαρρύνει έχουν φέρει την ομάδα της Ερμιονίδας μία ανάσα πλέον από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Δεκάλεπτα  (20-16)(8-16) 28-32 (10-12)(20-20) 58-64

Διαιτητές: Τρίγκα Α. - Σταματόπουλος Α.

Α.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ(Βαρβιτσιώτης Σ.): Ρήγας 1,Μάρκελλος 1,Σιώκος,Αδρακτάς 6,Σκαζάς 5(1),Γιουρούκος 9,Σκούρας 16(2),Γιασεράνης 9(3),Γκόλιας,Μάρας 7,Κίνοβας 4,Γκιόλης.
Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ(Καλαϊτζάκης Α. - Σκορδής Ι.): Μέξης 6,Αγγελής 23(5),Θωμάς 6,Μαναριώτης,Γκολέμης 8(2),Προκοπίου, Δεβελέκος 2,Ευστρατίου 6,Δημαράκης,Γιαννακόπουλος 9,Πουλής 4.
Επόμενος αγώνας το Σάββατο στις 5/03/2016 στις 19.00 με τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates