Social Icons

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Με κορυφαίο τον Γιώργο Πονηρό η Ερμιονίδα 1-0 την Δόξα Μανωλάδας



Ο Αγρινιώτης τερματοφύλακας της Ερμιονίδας  Γιώργος Πονηρός δικαιολογημένα θεωρείται ένας από τους καλύτερους αυτή την εποχή στον χώρο της Γ΄ Εθνικής και σε αυτό φρόντισε να το υπενθυμίσει για άλλη μία φορά.  Και αναφερόμαστε στον σημερινό αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Μανωλάδα. Απέκρουσε στις αρχές του αγώνα πέναλτι του πρώτου σκόρερ του ομίλου !!!!!!!!  και στην συνέχεια είχε δύο απογειώσεις  στο « γάμα» κρατώντας το μηδέν στην άμυνα . Και βέβαια δίπλα του παρέσυρε και την υπόλοιπη ομάδα σε αυτό τον θρίαμβο.
 Στο 4΄λεπτό ο Μαζιώτης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Καλιακμάνης. Στο 6΄λεπτό ο Σκοτζάι ανατράπηκε από τον Μαρίνη . Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Γούρμος όμως ο Πονηρός έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μιχαλάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων  , πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.  Το γκολ της Ερμιονίδας πέτυχε στο 8΄λεπτό ο Μιχαλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 12΄λεπτό γύρισμα του Γούρμου από δεξιά στον Βατσή πού πλάσαρε  μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην ρίζα του  δεξιού  δοκαριού του Πονηρού. Στο 15΄λεπτό δυνατό σουτ του Μελετίδη απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Πονηρός. Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Βατσή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 34΄λεπτό σέντρα του Μιχαλάκη από δεξιά ο Ανδριόπουλος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 49΄λεπτό σέντρα του Ανδριόπουλου από αριστερά ο Στάικος πάνω στην κίνηση πλάσαρε άουτ. Στο 56΄λεπτό ο Στάικος έφυγε σαν βέλος από το κέντρο του γηπέδου απέφυγε τον Καλιακμάνη  πού έκανε άστοχη έξοδο  όμως την τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 59΄λεπτό σέντρα του Μαρίνη  από δεξιά κεφαλιά του Ανδριόπουλου η μπάλα άουτ. Στο 71΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιφορόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 74΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Πονηρού σε κόρνερ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νιφορόπουλου. Στο 83΄λεπτό δυνατό σουτ του Μιχαλάκη μπλόκαρε ο Κλιακμάνης. Στο 84΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Πανηρού στο «γάμα» σε σούτ του Μπαρμπαρούση έξω από την περιοχή. Στο 86’ λεπτό αδύναμο σουτ του Τριμπόνια από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Καλιακμάνης.Στο 89΄λεπτό δυνατό σούτ του Σαλταπίδα από αριστερά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ένωση Ερμιονίδας ( Δ.Μαγκαφίνης)  Πονηρός, Μαρίνης, Σαμαράς, Παυλίγης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Στάικος, Μαιώτης ( 85΄Τρμπόνιας), Ανδριόπουλος ( 76΄Σκεντράι), Μιχαλάκης ( 92΄Πλαστουργός), Σαλταπίδας.
Δόξα Ν.Μανωλάδας ( Σπ. Αντωνόπουλος)  Καλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος ( 28΄Νικολακόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς , Σκοτζάι, ( Βατσής ( 46΄Αργυρόπουλος), Μελετίδης ( 65΄Μπαρμπαρούσης), Νιφορόπουλος, Γούρμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates