Social Icons

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ικανοποίησε η Ένωση Ερμιονίδας παρά την ήττα με 2-0 από τον Ιωνικό






Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ένωση Ερμιονίδας την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Νικαίας . Το τελικό σκορ είναι
2-0 υπέρ των γηπεδούχων όμως ο προπονητής της Ερμιονίδας έμεινε αρκετά  ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Μάλιστα η Ερμιονίδα  θα μπορούσε να είχε φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα εάν τα σουτ του Θανάση Σταικου στο 67 λεπτό και του Κιοσσέ 88 λεπτό δεν έβρισκαν τα δοκάρια του Πιλιγγίνη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα  ο Ρόβας στο 75 με προσωπική ενέργεια και πλασέ και ο Ζαφειρίδης στο 82 λεπτό με δυνατό σούτ.

IΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης( 65΄ Αρχοντάκης), Κατσικιάς( 73΄ Μιχαλακάκος), Τσαφταρίδης(57΄ Παντελίδης),  Προβατίδης( 78΄ Κολοβός), Κυριακιδης, Κρητικός(80΄ Διάκος) , Γεωργακόπουλος(60΄ Τσακίρης), Ζαφειρίδης(83΄ Ελευθεριάδης),  Ρόβας( 83΄ Σβόλης), Ντούλιας 78΄ Αθανασόπουλος), Καραχάλιος Αλ.( 80΄ Αθανασίου).
 ΕΡΜΙΟΝΗ:Μουτάτης, Τζιέρης, Σαμαράς( 76΄ Ντάμαρης), Γκίτζιας, Παναγιωτίδης, Κιοσσές, Μαρίνης, Στάικος, Πλαστουργός( 68΄ Κολλάς), Σχοινάς, Τριμπόνιας( 77΄Παναγιώτου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates