Social Icons

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας Ερμιονίδα-Ζευγολατιό 1-2




Σε φιλικό αγώνα πού έγινε την Κυριακή ( 13/9) στην Ερμιόνη η Ένωση Ερμιονίδας έχασε από το
Ζευγολατιό με 1-2. 


Το φιλμ του αγώνα


31΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση του Μπούκη απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Πονηρός.

43΄λεπτό  0-1. Απευθείας εκτέλεση του ζήση έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μουράτη και ο Σπυρόπουλος που καιροφυλακτούσε με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

47΄ λεπτό. Δυνατό σουτ υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Στεφανής.

57’ λεπτό 0-2. Ο Ξύδης μπήκε από δεξιά την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον αμαρκάριστο Γιώργαρη πού με πλασέ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

61’ λεπτό.Δυνατό σουτ υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή μέσα από την περιοχή απέκρουσε πάλι εκπληκτικά ο τερματοφύλακας Στεφανής .

69’ λεπτό. Κόρνερ του Ξύδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Γιώργαρη η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Μουράτη..

72’ λεπτό . Δυνατό σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή ο Στεφανής απογειώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του αποσοβώντας σίγουρο γκολ.

82’ λεπτό 1-2. Ο Σχοινάς με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από εκπληκτική μπαλιά του Πλαστουργού έκανε το τελικό 1-2.

Η διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου ήταν άριστη.

Ένωση Ερμιονίδας : Πονηρός ( 34’ Μουράτης), Παναγιώτου, Γκίτζιας, Παναγιωτίδης, Σαμαράς, Λούμης, Τριανταφύλλου, Μαρίνης, Τριμπόνιας, Πλαστουργός, Κολλάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν : Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σκεντεράι, Κιοσσές, Στάικος, Τσούνης, Σχοινάς και  4 υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Α.Ο. Ζευγολατιού : Μητσιόπουλος, Καστρίτης , Μίχας, Καραίνδρος, Βελέτζας, Σπυρόπουλος, Παινέσης, Ζήσης , Σαλαπάτας, Μπούκης, Χουσελάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Ντόνος, Αυγερινός, Πάτσιος, Γεώργαρης, Αυγέρης, Καλλίρης, Ξύδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates