Social Icons

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ



Ξεκίνησε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα Νέων της
football league . Στον 2ο όμιλο πού συμμετέχει και η ομάδα της Ερμιονίδας η ο οποία είχε ρεπό τα αποτελέσματα ήταν


Φωκικός-Πανηλειακός 0-5
Ζάκυνθος-Καλλιθέα 5-4
Παναιγιάλειος-Παναχαΐκή 1-1.

Ρεπό : Ερμιονίδα

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής :

Ερμιονίδα-Φωκικός
 Πανηλειακός-Ζάκυνθος
 Παναχαΐκή-Καλλιθέα
 Ρεπό : Παναιγιάλειος

* Θυμίζουμε ότι, όπως έχει αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το πρωτάθλημα γίνεται φέτος σε τέσσερις ομίλους, με τις ομάδες να χωρίζονται με βάση γεωγραφικά κριτήρια (για να μειωθούν τα έξοδα).
Συγκεκριμένα,
- ο 1ος όμιλος περιλαμβάνει 7 ομάδες (5 από την Αττική και 2 της Κρήτης),
- ο 2ος με επίσης 7 ομάδες (4 της Πελοποννήσου, Πανηλειακός, Παναχαική, Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα, μαζί με Καλλιθέα, κι ακόμα, με Ζάκυνθο και Φωκικό)
- ο 3ος με 6 ομάδες (της Βορείου Ελλάδας)
- ο 4ος επίσης 6 ομάδες (Θεσσαλίας, συν Ψαχνά και Λαμία).

* Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι ομάδες του κάθε ομίλου που θα έχουν καταλάβει την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Ομίλου, θα αγωνισθούν σε δυο αγώνες μπαράζ (σε εντός και εκτός έδρας αγώνες) για την πρώτη θέση.
Οι τέσσερις (4) ομάδες που θα προκύψουν από τους ανωτέρω αγώνες, θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε αγώνες κατάταξης (play offs). Θα διεξαχθούν έξι (6) αγωνιστικές σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα των αγώνων play offs μετά το πέρας των αγώνων, θα αναδειχθεί στην Πρωταθλήτρια ομάδα των ΝΕΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015.

Ποιοί συμμέτεχουν
Οι ομάδες των ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE, συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα αυτό με ποδοσφαιριστές :
α) Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των ιδρυτικών σωματείων των ΠΑΕ έως και 19 χρονών (γεννηθέντες και το έτος 1995 ).
β) Εκπαιδευόμενοι Ερασιτέχνες  ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ έως και 19 χρονών (γεννηθέντες και το έτος 1995), κατά εξαίρεση επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι δύο (2) εκπαιδευομένων ερασιτεχνών έως 20 ετών, (γεννηθέντες και το έτος 1994 και εντεύθεν).
γ) Μέχρι πέντε ( 5 ) επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ σε κάθε αγώνα έως και 19 χρονών (γεννηθέντες και το έτος 1995), κατά εξαίρεση επιτρέπεται η συμμετοχή δύο (2 ) επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έως 20 ετών (γεννηθέντες και το έτος 1994 ).
δ) Επιτρέπεται η συμμετοχή (Δηλωθέντων στο Φ.Α.) τριών (3) μόνο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών έως 20 ετών (γεννηθέντες μέχρι και το έτος 1994).
Οι ποδοσφαιριστές που αναφέρονται στις ως άνω κατηγορίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εάν πληρούν το όριο ηλικίας που τίθεται για το πρωτάθλημα αυτό ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους (επαγγελματίες,  ερασιτέχνες, εκπαιδευόμενοι ερασιτέχνες ή αλλοδαποί).
Όλοι οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές μπορούν να αντικαθίστανται στη δύναμη της ομάδας με άλλους, που θα πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates