Social Icons

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΕΛΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΤΙΝΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Ο.Φ.ΗΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ Α.Γ.Ο.Ν ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΙΡΥΝΘΑ ΜΕ 2-0 ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)




Ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου είχε πολύ καλή παρουσία την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τίρυνθας με αντίπαλο την ομάδα του Α.Γ.Ο.Ν. Ένας αγώνας πού έγινε
κάτω από το φώς των προβολέων. Αξιοσημείωτο είναι ότι περίπου στο 70 λεπτό οι προβολείς έσβησαν και χρειάστηκαν περίπου 25 λεπτά για να ξανά ανάψουν με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να ξεπαγιάσουν αφού το κρύο και η υγρασία ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα  από το χέρι έχουν πάρει  τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου  ο Βασίλης Κατσαβελας και ο Σταμάτης Κοροντίνης για την άνοδο της ομάδας στην Α1 Αργολίδας με τον πρώτο να  σερβίρει και τον  δεύτερο να σκοράρει.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα αλλά σιγά-σιγά ο Ο.Φ.Η πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων έβαλε την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 25 λεπτό ύστερα από ασίστ του Κατσάβελα ο Κοροντίνης με αριστερό βολ πλανε έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα στο 35 λεπτό  ο Κοροντίνης μπήκε από τα δεξιά   έκοψε στον Αποστόλου και  αυτός με ένα πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων κάνοντας  το 0-2.
 Οι γηπεδούχοι έχασαν  δυο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν άλλα ο Σαλογιάνης έδειξε την εμπειρία του.
Εκτός από τον Κοροντίνη και τον Κατσάβελα ξεχώρισαν για τον Ο.Φ.Η ο Φράγκος ο Δαγρές και ο Μπουγιούρδας.
Η διαιτησία του Α. Θεοδώρου αλλά και των βοηθών του Θ.Παπαγεωργόπουλος  και  Χ.., Βλάχος άριστη.

 Οι συνθέσεις

Α.Γ.Ο.Ν



Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΟΥ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates