Social Icons

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ

Όλοι οι αγώνες του 4ου ομίλου με μία ματιά 



Μεσσηνιακός-Καλαμάτα 1-1

Μεσσηνιακός και Καλαμάτα πήραν από ένα βαθμό στο ντέρμπι της Μεσσηνίας στο γήπεδο του ΜΓΣ, με περίπου 4000 φιλάθλους να δίνουν βροντερό «παρών». Οι «μελανόλευκοι» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με το πλασέ του Καραχάλιου στο 14', με τον τερματοφύλακα Κυριακόπουλο να φέρει πάντως ευθύνη για το γκολ. Στο 83' η ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα ευτύχησε να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Έπειτα από φάουλ του Σπανού δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα, ο Μπιμπίρης επιχείρησε το αδύναμο πλασέ, ο Ριγανάς απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Αργυρόπουλος από κοντά έστειλε την μπάλα στην εστία.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) με βοηθούς τους Τσιρίνη και Οικονόμου (Αχαΐας).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Τσάκωνας): Κυριακόπουλος, Νινιός, Μπαστακός (62' Σπανός), Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (79' Τσουκάλης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μίλτος Γκόφας): Ριγανάς, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Καραχάλιος (70' Αθανασόπουλος), Αλιού (63' Ρήγας), Οντσβόνγκ, Πούτσης, Καλαντζής.


Εθνικός Σαγέικων-Ατρόμητος Αχαϊας 0-0

Στο 0-0 έμειναν Εθνικός Σαγέικων και Ατρόμητος στο ντέρμπι της Αχαΐας. Οι «μπλε» του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου, που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, διαμαρτύρονται για δύο φάσεις, στο 30', όπου ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού και στο 42', όταν ανατράπηκε ο Βουρλούμης στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει σε καμία περίπτωση την εσχάτη των ποινών. Στο 87' ο Λαθύρης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Λαμιά και Σερεμέτη (Μεσσηνίας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Καλλιακμάνης, Θεοφανόπουλος, Νικολόπουλος, Ιωάννου, Νικολακόπουλος, Αυγερινός, Αγγελάτος, Βουρλούμης, Μπινιέρης (74' Δαλιάνης), Κότσα (77' Μπούρδος), Αθανασόπουλος (54' λ.τ. Φωτόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Θόδωρος Ανδριόπουλος): Τζουραμάνης, Λιβάνης, Σιδέρης, Αθανασίου, Θωνιάτης, Θ. Βέρρας, Τρίγκας (70' Γ. Γραμματικόπουλος), Νικολόπουλος, Σαμπανέι (59' Λαθύρης), Γκάτσης, Ντόμας (83' Ν. Γραμματικόπουλος).



Κόρινθος-Αχαϊκή 2-0

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την «Μπάρτσα». Έπειτα από δύο «στείρες» αγωνιστικές η Κόρινθος πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην Αχαϊκή, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα, επικρατώντας με 2-0 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 33', λόγω της αποβολής του Αρχοντάκη με απευθείας κόκκινη, καθώς γρονθοκόπησε εκτός φάσης τον Δημητρακόπουλο, θεωρώντας ότι δεν τήρησε το fair play. 
Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη προηγήθηκε στο σκορ στο 25' με τον Καρβούνη να κάνει το 1-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ. Η Αχαϊκή προσπάθησε να απαντήσει, έχοντας ως καλύτερη φάση το οριζόντιο δοκάρι του Μπουρδανιώτη στο 63', αλλά τελικά η «Μπάρτσα» ευτύχησε έξι λεπτά αργότερα να «σφραγίσει» τη νίκη με τους Καφαντάρη και Κερμενίδη να αλλάζουν ωραία μεταξύ τους και τον τελευταίο να πλασάρει για το 2-0. Στο 80' η κεφαλιά του Καφαντάρη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Δρακόπουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γαβρίλης με βοηθούς τους Μπατζιόπουλο και Τζάκο (Αθηνών).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης):: Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Τσορμπατζίδης, Ντερτιλής, Σπυρόπουλος, Λούβρης (43’ λ.τρ. Καφαντάρης), Τσίτσι, Γκεοργκίεφ (87’ Μπούκης), Κερμενίδης, Καρβούνης (33’ Κόντης)
ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Ντάζος (70’ Πετρόπουλος), Νιάρρος, Λαμπρόπουλος, Διακάτος, Μπουρδανιώτης, Αγγελόπουλος, Μπεκίρης (33’ Ζαμίκος), Αποσκίτης, Δημητρακόπουλος, Σπανός (56’ Πρίφτης)



Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-0

Έστω και δύσκολα ο Παναρκαδικός πήρε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, που για τρίτη αγωνιστική έμεινε χωρίς «τρίποντο» και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μπαντεβής στο 21' με κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα του Χατζόπουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριακόπουλος με βοηθός τους Λεοντακιανάκο και Λιαμπότη (Αθηνών).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης): Ανδριόλας, Γ. Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Μπεντεβής, Παπαζούδης, Μουστόγιαννης ( 79΄Μέλλος), Ντινιωτάκης( 69΄Σαλαπάτας), Γαλάνης (57΄Δήμος), Σκάρος, Σκούφαλης
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Καπετανάκης, Πολίτης ( 64΄Ανδριτσόπουλος), Παναγόπουλος, Τσολόπουλος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Καραχάλιος, Ανδριέλος ( 76΄Μπισμπάρδης), Ντεντόπουλος, Πασπαλιάρης ( 86΄Δ. Παναγιωτόπουλος), Μπουλούμπασης 

Πανναυπλιακός-Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο 1-0

Βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Πανναυπλιακός στο Ναύπλιο με το 1-0 που πανηγύρισε κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Γιώργου Χορμή πέτυχε στο 72' ο Τσακνάκης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Ευθυμίου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης (Ρεθύμνου) με βοηθούς τους Κιούση και Τίκα (Πειραιά).

ΣΚΟΡΕΡ: 72' Τσακνάκης (λκεφαλιάσε φάουλ Ευθυμίου)
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χορμής): Κατσαούνης, Κάπλατζης, Τσακνάκης, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Δρυμούρας (80' Διαμαντής Τ. Χ.), Μουσταφά (92' Διαμαντής Τ.Γ.), Γκολέμης Η., Γεωργιόπουλος, Κετσετζόγλου (88' Κερβαλίτζε)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Αντωνόπουλος, Γερασιμόπουλος, Σιούλας, Παϊκόπουλος (46' Σταθόπουλος), Σταματέας (80' Γιαννουλίδης), Οικονομόπουλος, Ιωαννίδης (61' Αλασμπέου), Κουτελιέρης, Λαμπρογεώργος, Λυμπέρης, Παπαθεοδώρου.


Δόξα Νέας Μανωλάδας-Παναργειακός 0-2

Στην κορυφή του πίνακα παρέμεινε ο Παναργειακός, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τη Δόξα, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του. Οι «πράσινοι» ανέβασαν ρυθμούς στην επανάληψη και απέναντι σε μία καλή Δόξα κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων με τους Αγγελόπουλο και Κάπλατζης να σκοράρουν στο 60' και στο 75' αντίστοιχα. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Γκριτζέπη (Αρκαδίας).

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ (Χρήστος Καραπίτσος): Τσάκωνας, Μιχαηλίδης (80’ Κυριαζόπουλος), Σανδραβέλλης (60’ Μελετίδης), Μπίζος, Νιφορόπουλος, Δαβουρλής, Καλλιβωκάς, Κωστής, Σεϊτάι (75’ Παναγόπουλος), Γούρμος, Νικολακόπουλος. 
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Μένιος, Νώτης, Φλώρος, Μπόμπος, Φίλης, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (85' Σιώκος), Λουμπαρδέας, Τριμπιόνας (55' Κάπλατζης), Καραγκούνης (70' Ισούφι), Μακρίδης.


AE Mεσολογγίου-Άρης Αιτωλικού 1-0
Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Άρη Αιτωλικού, του οποίου και επικράτησε με 1-0, φεύγοντας με το «τρίποντο». «Χρυσός» σκόρερ για τους «κυανόλευκους» ήταν ο Σαραντόπουλος, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσης με βοηθούς τους Ράπτη και Κόλλια (Ηπείρου).
ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος)Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Τζιμάνης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (72΄Νάκος), Αρώνης (84΄Ζαχαράκης), Πέντσας, Σαραντόπουλος (83΄Μαλί), Τσιούνης.
Άρης Αιτωλικού: (Λάκης Παπαχρήστος) Ζέρβας, Πατσέας (62΄Ευθυμίου), Καλοκαίρης, Σωτηρόπουλος, Ζηνεμπής, Μπερερής, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Γαβρίνας (77΄Λαδάς), Μπαρμπαρούσης, Νικολόπουλος (32΄Χονδρογιάννης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates