Social Icons

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 4-2 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



Σε ένα  αγώνα πού τα είχε όλα  γκολ θέαμα ,αποβολές δυστυχώς δεν είχε φιλάθλους αφού στις εξέδρες βρέθηκαν περίπου πενήντα και αυτοί στην
πλειοψηφία τους ήταν από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Όμως εκεί πού θα πρέπει να σταθούμε είναι μία απόφαση για την οποία φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 32 λεπτό ο Κρεμμύδας ανατράπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βλάχος να μην δώσει την εσχάτη των ποινών με την δικαιολογία ότι δεν έβλεπε από τον ήλιο. Μάλιστα στο λεπτό αυτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Παράπονα από την διαιτησία έχουν και οι γηπεδούχοι ότι ανέχτηκε σε κάποιες περιπτώσεις το σκληρό παιγνίδι κάποιων ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά

Στο 12 λεπτό  ο Biro με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γκρεβτσίδη από αριστερά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους , Στο 26 λεπτό ο Ψωμάς εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή των Σπετσών εκεί πετάχτηκε ο Κούσης μέσα από ένα όμιλο παικτών και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Στο 29 λεπτό ο Λέκκας απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Τριπολιτσιώτη. Στο 31 λεπτό ο Muho κόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς της Κορωνίδας πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Λέκκα. Στο 32 λεπτό έγινε η φάση του αγώνα με τον Κρεμμύδα να ανατρέπεται από τους αμυντικούς μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια.  Στο 37 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Μπουμπουλίνα να μειώσει το σκορ όταν ο Κομπόγιωργας πλάσαρε τον Λέκκα και ο Slavov σαν από μηχανής θεός έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή του τέρματος. Στο 39 λεπτό ο Cojocaru με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μουράτη άουτ. Στο 53 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 όταν μετά από λάθος της άμυνας των Σπετσών ο Κούσης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μουράτη σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των Σπετσών. Στο 57 λεπτό ο Κομπόγιωργας έβγαλε σέντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας της Κορωνίδας και ο Τριπολιτσιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λέκκα για να γίνει το 2-1.  Στο 63 λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Muho με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.

Στο 72 λεπτό ο Μουράτης απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του Γκρεβτίδη στην αριστερή του γωνία. Στο 78 λεπτό νέα  δύσκολη απόκρουση του Μουράτη στην αριστερή του γωνία σε σουτ του Cojocaru.

Στο  84 λεπτό σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τριπολιτσιώτη πάνω στον Γκρεβτσίδη ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή των Σπετσών.

Στο 87 λεπτό παραλίγο να τιναχτεί εκ νέου ο αγώνας στον αέρα όταν ο Ζουμπουλάκης μόλις είχε γίνει αλλαγή κάτι είπε με τον πρώτο επόπτη Δαρσινό με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Ήταν μία τραβηγμένη απόφαση του επόπτη   γιατί αυτά πού του είπε ο Ζουμπουλάκης λέγονται σε όλους τους αγώνες . Στο 102 λεπτό μπαλιά του Γκρεβτσίδη στον Biro μέσα στην περιοχή των Σπετσών δυνατό σουτ του τελευταίου έγινε το 3-2. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό σε μία φάση πού δεν « μύριζε» γκολ ο Παπανδρέου μη έχοντας δει τον τερματοφύλακά του ότι είχε βγει προσπάθησε με κεφαλιά να του γυρίσει την μπάλα με αποτέλεσμα μα τον «κρεμάσει» και να γίνει το τελικό 4-2.

Από την Κορωνίδα κορυφαίοι ήταν ο Γκρεβτσίδης ο Μέγας και ο Biro. Τους ακολούθησε ο Αποστόλου που προσπάθησε.

Από την Μπουμπουλίνα πιστεύουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Αν είχαν μπει από το πρώτο λεπτό δυναμικά και δε είχαν υπερτιμήσει τους αντιπάλους τους ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Διαιτητής της συνάντησης ο Χ. Βλάχος.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Λέκκας, Αποστόλου, Slavov, Ψωμάς, Ζέρβας Μιχ.( 105 Z;erbaw A.), , Μέγας, Λούμης ( 46 Αλεξανδρής), Cojocaru, ( 114 Κλωνάρης), Κουσης, De Freitas, Γκρεβτσίδης.

Μπουμπουλίνα Σπετσών : Μουράτης, Kubeja, Mladzov, Παπανδρέου, Θιγκλιάρης, ( 105 Thoma), Τριπολιτσιώτης, Κομπόγιωργας, Ζουμπουλάκης ( 86 Θυμαράς), Muho, Κρεμμύδας. Παρεμουζιάν.( 46 Βασιλόπουλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates