Social Icons

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ SCRAMBLE ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ




«Καθαρόαιμα» enduro να βρυχώνται, αναβάτες έτοιμοι να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, σημειώνοντας επιδόσεις με ρεκόρ, αλλά και θεατές που
παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις δύσκολες, όσο και ριψοκίνδυνες προσπάθειες, συνέθεσαν το σκηνικό του Περιφερειακού Αγώνα Scramble που διεξήχθη στην πίστα Λευκοχώματος Σπάρτης, την Κυριακή, 31/3!
Σύμμαχος των συμμετεχόντων η γρήγορη και ευέλικτη πίστα, που, ταυτόχρονα,  περιλάμβανε πολλά σημεία με τεχνικά κομμάτια. Όπως εξηγούν έμπειροι αγωνιζόμενοι, η σωστά διαμορφωμένη πίστα είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ καλή διαδρομή που διευκόλυνε τις προσπάθειες των αναβατών.

Οι συμμετοχές στον αγώνα ήταν πάρα πολλές, με αναβάτες από όλη την Ελλάδα, ενώ από τη Λακωνία έλαβαν μέρος 14 αθλητές. Μεταξύ των λακώνων διακριθέντων ήταν ο Δημήτρης Ραπατσουλέας, ο οποίος με Kawasaki KXF 450 κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία S2, αλλά και ο Σπύρος Τσούκλερης που στην ίδια κατηγορία, επίσης με Kawasaki KXF 450, κατετάγη 6ος. Αξιόλογη προσπάθεια και από τον Παναγιώτη Αναστασόπουλο, ο οποίος με Suzuki RMZ 250 τερμάτισε 5ος στη κατηγορία SSEN.


Από την Ερμιονίδα είχαμε τρείς  συμμετοχές από την ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ οι οποίες συνοδεύτηκαν με τρείς θέσεις πάνω στο βάθρο των νικητών . Ο Ανδρέας Θεοδόρου  στην κατηγορία S2 υποστηριζόμενος από την εταιρία MOTO SAKIS KRANIDI έτρεξε με YAMAHA WRF 45 και κατέλαβε την δεύτερη  θέση και την τρίτη θέση πήρε ο Νίκος Τσάνας από τις Σπέτσες με ΚΤΜ 350 sxf υποστηριζόμενος από την εταιρία  MOTOTERZAKIS . Επίσης δεύτερη θέση είχαμε και για τον Μιχάλη Ντουζένη  στην κατηγορία S EXPERT   με HAMAHA 250 yzf υποστηριζόμενος από την εταιρία MOTO SOFIKITIS ΑΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ και την INA TV . Επίσης συμμετοχή στην ίδια κατηγορία είχαμε είχαμε και του Κρανιδιώτη Ελισαίου Παπαδημητρίου .
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Σπάρτης, ο οποίος απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης, στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.  Επίσης, ο Α.Μ.Ο.Σ. κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου και της Πυροσβεστικής Σπάρτης, καθώς και τους Διασώστες Λακωνίας χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των οποίων ο αγώνας πραγματοποιήθηκε ομαλά. Ευχαριστεί, ακόμα, τη Λέσχη Μοτοσικλέτας Άργους ΦΙΛ.Μ.Α., τους βετεράνους και πρωτεργάτες της Λέσχης Μοτοσικλέτας Σπάρτης, αλλά και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, ο Α.Μ.Ο.Σ. κάνει ιδιαίτερη μνεία στον κ. Ηλία Κανελλάκη τόσο για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, όσο και την διαμόρφωση της πίστας.

ΠΗΓΗ :  www.notospress.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates