Social Icons

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ- ΑΠΕΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΜΕ 3-2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ




Βόμβα μεγατόνων στο κύπελλο Αργολίδας αφού ο Τροιζηνιακός απέκλεισε την
Ένωση Ερμιονίδας από την συνέχεια του κυπέλλου. Ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2 όπως και η παράταση και στην διαδικασία των πέναλτι οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν την πρόκριση για τον τελικό.
Το σκορ άνοιξε για γηπεδούχους στο 27 λεπτό με πέναλτι πού εκτέλεσε ο Καλυβόπουλος. Το 1-1 έγινε δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Μιχαλάκη.  Στο 59 λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε την πρωτοπορία στην Ένωση Ερμιονίδας για να παγώσει τα χαμόγελα των φιλοξενούμενων ο Σαραντόπουλος με την εκπνοή του αγώνα. Στη διάρκεια της παράτασης δεν άλλαξε κάτι . Στην διαδικασία των πέναλτι οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν την πρόκριση για τον τελικό.
Εδώ να αναφέρουμε ότι στο 15 λεπτό ο Κρίστο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κάλφα.
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ : Καλυβόπουλος, Κατσέλη,( 62 Δεϊμέζης),  Δελαπόρτας, Σωτηράκης, Κορδαλής,( 65 Καραμάνης),  Σταμετέλος, Καλυβόπουλος, Σαραντόπουλος, Σταύρου, Δρούγκας,( 85 Δαρσινός),  Καπετάνκωνσταντής.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Γκιόκας, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Μουκίδης,( 73 Σταϊκος)  Κιοσσές, Κρίστο, ( 15 λ.τρ.Κάλφας),  Συμελίδης, Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης.( 91 Κρητικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates