Social Icons

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΣΥΝΕΝΤΡΙΨΕ 4-1 ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΟΪΝΟΥ




Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε τον Άρη  Ροϊνού με τέσσερα τέρματα και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης πού οδηγεί στην .........
Α2 κατηγορία Αργολίδας. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 10 λεπτό με τον Σωτήρη Μπουγιούρδα για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 20 λεπτό με τον Τζιαβάρα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ένα λεπτό ( 46 )μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ πήρε πάλι την πρωτοπορία στο σκορ με σκόρερ πάλι τον Μπουγιούρδα. Το 3-1 έγινε στο 54 λεπτό με αυτογκόλ του Λιακόπουλου για να κλείσει το σκορ ο Παύλος Σαράντος ένα λεπτό ( 89 ) πρίν το φινάλε της αναμέτρησης.  
Το Σάββατο στις 6 Απριλίου ο ΟΦΗ παίζει με τον Αριστέα Αργούς στο γήπεδο της Ερμιόνης. Η νίκη για τους γηπεδούχους είναι μονόδρομος αφού θα τους οδηγήσει στην Α2 Αργολίδας.
Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Καλλίνης, Μέλλος,( 89 Δορμπάρης) Οικονομόπουλος, Μπουγιούρας, Η.Δαγρές,( 55 Κονδύλης),  Φράγκος, Κοροντίνης, Α.Δαγρές, Μπουγιούρδας, Αποστόλου, Σαράντος.( 89 Τζανής)
ΑΡΗΣ ΡΟΪΝΟΥ : Τριανταφύλλου, Βλαχόπουλος, ( 50 Σαράντης), Καζάς, ( 75 Γιαννακόπουλος), Κούτρας, Δρούγκας, Λιακόπουλος,( 56 Ξύλινας),  Δαλιατζής, Χριστόπουλος, Τζιαβάρας, Μπρέγιανος, Ντόκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates