Social Icons

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΜΕ ΝΙΚΗ 4-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ



 
Με χατ τρικ έκλεισε την χρονιά ο Σπύρος Τσάνας
Την επιστροφή στην Α1 κατηγορία Αργολίδας πανηγυρίζει από την Κυριακή το απόγευμα η .........
Μπουμπουλίνα Σπετσών . Παίζοντας χαλαρά και με τον Σπύρο Τσάνα σε μεγάλα κέφια αφού πέτυχε χατ τρικ κέρδισε άνετα τον Διομήδη Άργους με σκορ 4-0. Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του αγώνα ήταν πιο απειλητικοί και είχαν τρείς ευκαιρίες για να σκοράρουν πρώτοι. Η Μπουμπουλίνα από την πλευρά της ήταν άτυχη αφού ο Muho είδε την μπάλα στο 23 λεπτό να καταλήγει στο δοκάρι του Νικολίτσα μετά από ωραίο σουτ. . Το γκολ για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει και με την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου ( 30) της συνάντησης ο Τσάνας με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.  για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα ( 35) με νέο σουτ. Στο 38 λεπτό ο Θοδωρής Κρεμμύδας με σούτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δοκάρι του Νικολίτσα . Στο 41 λεπτό ο Τσάνας κάνει το 3-0 και με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο 69 λεπτό ο Κρεμμύδας με σουτ ύστερα από έξοχη ασσίστ του Muho έγραψε το τελικό 4-0 .
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Π.Καπετάνος.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ   Αρναούτης , Mlazhov, Kubeja,  Βασιλόπουλος, ( 76 Παρεμουζιάν) Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Muho, Ζουμπουλάκης, Τσάνας, ( 54 Μάστορας), Τριπολιτσιώτης, Αλιφαρμάκης.( 27 Κρεμμύδας).
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ : Νικολίτσας, Papa, Μώρος, Πιτουράς, Καλύβας, , Μπατάκος, ( 46 Τσαγκάνης), Σκλαβούνος, Λουκάς, Θεοδορόπουλος, Καζάς, Σκαρπέτζος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates