Social Icons

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ





Πέρασε αλώβητος από το απόρθητο κάστρο του Κουτσοποδίου ο Ποσειδώνας Διδύμων το Σάββατο το απόγευμα  αφού κέρδισε τον τοπικό ΠΑΟΚ με σκορ 1-2.


Εδώ να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν αήττητοι στην έδρα τους . Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχαν αποκλείσει την ομάδα του Παναυπλιακού στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αργολίδας .



Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος για τον Ποσειδώνα ο Σωτήρης Κονδύλης στο 29 λεπτό. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε γρήγορα στο 37 λεπτό με τον Αντωνιάδη. Το τελικό χτύπημα για την μεγάλη νίκη στον Ποσειδώνα έδωσε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος στο 54 λεπτό.





Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κόλιας.



ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ : Καλαλάς,Κόλλιας, Παναγής , Ψύχος, ( 75 Παπαγεωργόπουλος), Κωτσιόπουλος, Αντωνιάδης, Μπλάτσος, Καζάς, Μπιτζής,( 68 Μπουρής),  Μουζακιώτης, Rrapaj ( 52 Σκαλίδης)



ΠΟΣΕΙΔΏΝΑΣ ΔΙΔΎΜΩΝ : Κοτσοβός,   Μπροδήμας ( 87 Παρδάλης), Κιρτάκης, Κωνσταντινίδης,  Τασσιόπουλος Στεργίου , Tresa , Προσύλης, Γιαννακόπουλος ( 90 Οικονομόπουλος) , Κονδύλης Σ,   Μούγιος ( 61 Μητρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates