Social Icons

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΕΠΤΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ

O 16 χρονος Shavan Muho άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες


Με τον Σπύρο Τσάνα και την παρέα του  σε μεγάλα κέφια για άλλη μία αγωνιστική η Μπουμπουλίνα Σπετσών σκόρπισε την ομάδα του Διομήδη κερδίζοντας τον με 0-7 στο γήπεδο της
Νέας Κίου και προβάλει σαν το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 Αργολίδας.
Στο 21 λεπτό ο Muho με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τριπολιτσιώτη άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και δύο λεπτά αργότερα ( 23 ) ο Κομπόγιωργας έκανε μία κούρσα από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Νικολίτσα   κάνοντας το 0-2. Από το πάρτι των γκολ δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Σπύρος Τσάνας ο οποίος στο 32 λεπτό με προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τριπολιτσιώτη έξω από την περιοχή και αριστερά η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα έκανε το 0-3 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ( 46 ) ο Thano μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νικολίτσα με πλασέ  έκανε το 0-4 και για να έρθει το  49 λεπτό και ο Τσάνας ύστερα από σέντρα ακριβείας του  Μouho με κεφαλιά έκανε το 0-5. Επτά λεπτά ( 56 ) αργότερα ο Τσάνας μετά από εκπληκτική πάσα του Τριπολιτσιώτη πρόλαβε ένα αμυντικό των γηπεδούχων πέρασε και τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-6. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μιχάλης Παπαδέας στο 63 λεπτό ‘όταν ο Νικολίτσας έκανε ασταθή απόκρουση σε σουτ  πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ ολοκλήρωσε το θρίαμβο.

Ο διαιτητής της συνάντησης Μιχάλης Ζώης πέρασε εύκολο απόγευμα.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ : Νικολίτσας, Θεοδορόπουλος, Ξηνταρόπουλος, Σκλαβούνος, Μπατάκος, Πιτουράς, Κατσουλόπουλος, ( 37 Τσαγκάνης),  Λαμπαδάς, Καλύβας, Οικονόμου, ( 59 Ζαμάνης), Μαγκλάρας.

ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja, ( 59 Γιώργος), ,Κρεμμύδας, Μάστορας, ,( 46  Mlazhov ) ).,Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Κομπoγιωργας , Muho, Τσάνας, ( 65 Βασιλόπουλος) ,Τριπολιτσιώτης , Thano .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates