Social Icons

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖΕΝΗ ΣΤΟ 13ο ΜΕΓΑΡΙΚΟ ENDURO


Πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα το 13ο Μεγαρικό Enduro, πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, σε περιοχές βορειδυτικά της πόλης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου προέδρου της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων Πέτρου Τουμπανιάρη.

Ταυτόχρονα με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διεξήχθη και ο αγώνας Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος. Και στους δύο αγώνες συμμετείχαν συνολικά 96 αναβάτες σε διάφορες κατηγορίες.
Οι αγώνες είχαν αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Μεγάρων και αποτελούνταν από δύο ειδικές διαδρομές στην περιοχή Ζάχουλη και νότια της Λεωφόρου Αλεποχωρίου. Οι γενικότερες διαδρομές γίνονταν μέσω των περιοχών Άγιος Λουκάς, Πευκενέας, Ζάχουλη, Καλκάνι, Λούμπα, Βαθυχώρι.
Το συνολικό μήκος του αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν 175 χιλιόμετρα ενώ αυτό του Νοτίου Ελλάδος 120 χιλιόμετρα.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές για τους θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές και παρακολούθησαν φάσεις από τον αγώνα.

Στο συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχε και η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ερμιονίδας με τις συμμετοχές του Ανδρέα Θεοδώρου  από τους Φούρνους και του Μιχάλη Ντουζένη από το Κρανίδι. 
Ανδρέας Θεοδόρου

Ο Ανδρέας Θεοδόρου ( No 742 ) στην κατηγορία ΝΕ2 υποστιριζόμενος από την εταιρία MOTO SAKIS KRANIDI έτρεξε με YAMAHA WRF 45 και κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 14 αναβάτες.

Μιχάλης Ντουζένης

Επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία EN κατέλαβε ο Μιχάλης Ντουζένης ( No 42)  με HONDA CRF X 250 υποστιριζόμενος από την εταιράι MOTO SOFIKITIS ΑΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ



ΦΩΤΟ















Περισσότερο φωτορεπορτάζ πατάτε ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ :  http://www.megara.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates