Social Icons

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ

 
 
ΠΗΓΗ http://neastereas.blogspot.gr/2013/03/7.html
 
Έντονη φημολογία για στημένους αγώνες στον 7ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα. Αφορμή κάποια ανώνυμα σχόλια κάποιων αλλά και κάποια status σε επίσημα Facebook ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο αυτό.Η εν λόγω φημολογία επεκτείνεται και για επερχόμενους αγώνες στον όμιλο αυτό και που θα ξεδιαλύνει το τοπίο όσον αφορά στις ομάδες που θα ανέβουν στην νέα Γ΄  Εθνική.

"ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ" ως όφειλαν, διερεύνησαν το εν λόγω θέμα και επικοινώνησαν προσωπικά με παράγοντες ομάδων που συμμετέχουν στον 7ο όμιλο αλλά και με έμπειρους αθλητικούς δημοσιογράφους της Βοιωτίας καθώς και με ενημερωτικά μέσα της Πελοποννήσου.

Οι απόψεις όλων των  ερωτηθέντων, μάλλον ταυτίζονται και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αφ ενός δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία και αφ ετέρου όλες οι ομάδες έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν τους συμφέρει το στήσιμο κάποιου παιχνιδιού. 

Οι προσπάθειες εκτόξευσης λάσπης προς κάποιες ομάδες δεν έπιασαν τόπο αυτή την φορά ,έπειτα από γενικευμένη προσπάθεια  ενημέρωσης αλλά και επιφυλακής κάποιων παραγόντων.

Το θέμα θα το παρακολουθούμε στενά μέχρι το τέλος της περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates