Social Icons

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΥ




Με το βλέμμα στην κούπα του πρωταθλητή οι μπουρλοτιέρηδες των Σπετσών κατέλαβαν και το κάστρο της Αγίας Τριάδας και οδεύουν ολοταχώς για την Α1 .


Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Σπετσών μπήκε στην επανάληψη ανέβασε στροφές και το γκολ δεν άργησε να έρθει.  Ηταν το 56 λεπτό και ο δαιμόνιος Θοδωρής Κρεμμύδας εκτέλεσε από αριστερά κόρνερ η μπάλα πήγε στον Muho και αυτός με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραμάνο κάνοντας το 0-1 και δίνοντας ταυτόχρονα το χρυσό τρίποντο .
 Επόμενος αγώνας για την ομάδα των Σπετσών είναι την Κυριακή στις 10 Μαρτίου όπου θα υποδεχτούν τον Ποσειδώνα Πόρου στο ντέρμπι της αγωνιστικής.


Ο διαιτητής της συνάντησης Π.Καπετάνιος ήταν άριστος.


ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ : Καραμάνος, Μυλωνάς, Δανομάρας Ε, Θεοδοσίου, Πατούρας, Μαρντάρε, ( 75 Δανομάρας Ι.), Μπούκας, ( 46 Αυγουστόπουλος), Καλογερόπουλος, ( 58 Παπαιωάννου), Παπαγεωργόπουλος, Γκουριώτης, Μαστοράκος. 


ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja, ,Κρεμμύδας, Thano Μάστορας, , Παπαδέας, Κομπoγιωργας , Muho, Τσάνας, ,Τριπολιτσιώτης , Αλιφαρμάκης. ( 62 Ζουμπουλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates