Social Icons

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ 5-8




Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και στους τέσσερεις ομίλους της δεύτερης κατηγορίας Αργολίδας. Οι ομάδες πού θα διεκδικήσουν τις τρείς από της τέσσερεις προνομιούχες θέσεις πού οδηγούν στην Α2 κατηγορία αλλά και τις θέσεις 5-8 είναι .  




 Στον πρώτο όμιλο την πρώτη θέση πήρε ο Παμμετοχικός ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς , πέντε περισσότερους από τον Εθνικό Τολού σε όμιλο των οκτώ ομάδων.

Στον δεύτερο όμιλο ο Αριστέας Άργους με 34 βαθμούς έναντι 33 του Μυκηναϊκού πήρε την πρώτη θέση σε  όμιλο των οκτώ ομάδων .

Στον τρίτο όμιλο ο Αρης Ροινού θα είναι και αυτός στην διεκδίκηση της μίας από τις τρείς χρυσές θέσεις αφού συγκέντρωσε 35 βαθμούς έναντι 34 της Θύελλας Λιμνών σε όμιλο των οκτώ ομάδων .  

Τέλος στον τέταρτο όμιλο ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου θα συμπληρώσει την τετράδα των ομάδων αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς έναντι 23 της ομάδας της Ύδρας σε όμιλο πέντε ομάδων.


Στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες οι ομάδες πού πήραν την δεύτερη θέση ανά όμιλο και αυτές είναι οι : Εθνικός Τολού, Μυκηναϊκός,  Θύελλα Λιμνών και Ύδρα.
Η κλήρωση του ομίλου ανόδου και ομίλου κατάταξης θα ανακοινωθεί από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας εντός της εβδομάδας και με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν σε γήπεδα με χόρτο   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates