Social Icons

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ 1-1




Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ένωση Ερμιονίδας μέσα στο Κρανίδι αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χαλκίδα σε ένα αγώνα πού θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης και οι δύο ομάδες.
Η φάση πού σίγουρα σηκώνει συζήτηση έγινε στο 82 λεπτό όταν ο διαιτητής Παπαγεωργίου αλλά και ο πρώτος βοηθός Νακόπουλος έκλεισαν τα μάτια σε ολοκάθαρη ανατροπή του επιθετικού των γηπεδούχων Μακρίδη από τον Τσατσαρώνη.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει τους γηπεδούχους όταν  στο 12 λεπτό ο Ευσταθίου πρόλαβε τον Μιχαλακη πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Σαλεμή. Στο 15 λεπτό ο Στάικος πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ,μπήκε στην  περιοχή και το δυνατό σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαλεμή. Στο 31 λεπτό η ομάδα της Χαλκίδας απείλησε τους γηπεδούχους με δυνατό σουτ  του  Τσετιροκλή και απέκρουσε ο Πονηρός. Στο 40 λεπτό ο Πονηρός έδιωξε με γροθιές δυνατό σουτ του Φελέκη.  Στο 43 λεπτό ο Τσουπέης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους όταν έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Ένωσης και έφυγε ελάχιστα έξω από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Πονηρού. Στο 51 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπλατσέρη πού μόλις είχε μπει αλλαγή ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής για γκολ το δυνατό σουτ πού έκανε απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Πονηρός. Στο 56 λεπτό ο Μουκίδης σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγαινε στο παραθυράκι της εστίας του Σαλεμή, εκεί πετάχτηκε ο Ευσταθίου και με κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61 λεπτό ο Μακρίδης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Σαλεμή. Στο 67 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Κιοσσές έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Δήμας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.  Στο 70 λεπτό η Ένωση ανοίγει το σκορ όταν ο Μουκίδης κέρδισε φάουλ από τον Καφαντάρη λίγο έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Δήμας , η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι όπου ο Ευσταθίου απέκρουσε με το κεφάλι  προς τα πίσω , η μπάλα στρώθηκε στον Στάικο πού με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 75 λεπτό ήρθε η απάντηση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μπλατσέρη ανατράπηκε από τον Πονηρό  , το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαλμάς. Στο 82 λεπτό έγινε η φάση πού αναφέραμε στην αρχή με τον Μακρίδη να ανατρέπετε μέσα στην περιοχή από τον Τσατσαρώνη και τον διαιτητή Παπαγεωργίου να λέει «παίζετε». Στο 83 λεπτό ο Θωμάς βρέθηκε σε θέση βολής μόνος του μέσα στην περιοχή της Ερμιονίδας το δυνατό σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.  
Διαιτητής : N.Παπαγεωργίου ( Αθηνών)
Ενωση Ερμιονίδας ( Δημήτρης Σπανός ) : Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές ( 84 Κρίστο), Στάικος, Συμελίδης ( 54 Μουκίδης) ,Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης.( 77 Κάλφας)
 Α.Ο.Χαλκίς ( Μιχάλης Κασάπης ) : Σαλεμής, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Καφαντάρης, Καραμπάς, Γκιόκας  ( 50 Μπλατσέρη ) , Τσαλμάς , ( 78 Θωμάς) Τσετιροκλής, Τσοπεής , Φελέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates