Social Icons

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2



Η παιδική ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας 2013


Οι παιδικές ομάδες της Κορωνίδας Κοιλάδας και της Ένωσης Ερμιονίδας  πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλά γκολ στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο
γήπεδο Κοιλάδας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων Αργολίδας. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πέτυχαν στα πρώτα δέκα λεπτά δύο γκολ. Στο 4 λεπτό ο Χάσα Αναστάσης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 10 λεπτό ο Τρεσα με πλασέ ύστερα από σέντρα του Σταύρου Μπάζου διπλασίασε τα τέρματα της Κορωνίδας. Από το λεπτό αυτό οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν το σκορ στο 28 λεπτό με πλασέ του Νίκου Αγγελή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ( 66) πάλι από τον Νίκο Αγγελή με κεφαλιά .

Διαιτητής της συνάντησης ο Χρήστος Παλυβός.

Κορωνιδα Κοιλάδας ( Freitas ) : Πουλής, Αγρίμης, Χάσα Οργκέστ, Ζέρβας, Γιακουμής, Κουτσάφτης, Μπάζος Κ., Tresa, Luta, Μπάζος Στ., Χάσα Αναστ.

Επίσης αγωνίστηκαν οι : Σπαθάρος Αγγ., Βλαχόπουλος Ν., Αντουλινάκης , Παύλου, Ραπάι, Περφούντι, Νταουλιάρης, Λάμπρου.

Ένωση Ερμιονίδας ( Κώστας Λαφιώτης) : Τζανής, Παλαιοβράκας, Σουλάνδρος, Λύκος, Τσέλλος, Μέλλος, Ρόδια, Δημαράκης, Λαζάρου, Αγγελής, Καραίσκος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι : Μπουγιούρας και Τσούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates