Social Icons

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Με γκολάρα του Escuredo η Ερμιονίδα 1-0 το Διαβολίτσι.

Έστω και δύσκολα η Ερμιονίδα κέρδισε την μαχητική ομάδα του Διαβολιτσίου με σκορ 1-0.
Μία νίκη που παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από το νικηφόρο παιγνίδι με την Θύελλα Πατρών .

Συγκεκριμένα ο Κωτσιαρίδης ο Μερκούρης και ο Παπακωνσταντίνου είχαν κάνει από δύο προπονήσεις για να προφυλαχθούν .  

Ο αγώνας ήταν κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες αφού ήθελαν την νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού .   

Η πρώτη καλή φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο 8΄λεπτό ο Βιγιαφάνες σέντραρε από αριστερά  στην καρδιά της άμυνας της Ερμιονίδας και εκεί ο Πιτσιλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ . Στο 11΄λεπτό ο Escuredo σούταρε από το ύψος της περιοχής για να μπλοκάρει ο Κωνσταντακόπουλος. Στο 23΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ερμιονίδας ο Πιτσιλής με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 35΄λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα εκπληκτικό γκολ με δυνατό σουτ του Escouredo από 35 μέτρα ο οποίος άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων . Στο 39΄λεπτό σέντρα του Πιτσιλή από δεξιά ο Μουλιάτος έπιασε κεφαλιά απελπιστικά άουτ. Στο 44΄λεπτό η Ερμιονίδα είχε μία καλή ευκαιρία όταν ο Fernadez σούταρε από το ύψος της περιοχής η μπάλα κόντραρε στον Εμέκα και ο Κωνσταντακόπουλος μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία . Στο 65΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Καρούτη στον Κωτσιαρίδη πρόλαβε ο Κωνσταντακόπουλος και μπλόκαρε. Στο 76΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν όταν ο Μουλιάτος σέντραρε από αριστερά η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Γραμματικόπουλο  έξω από την περιοχή που σούταρε για να πάρει πορεία προς την εστία η μπάλα και εκεί χτύπησε στον Βιγιαφάνε για να φύγει πάνω από τα δοκάρια  άουτ . Στο 84΄λεπτό αδύναμο πλασέ του Escuredo από το ύψος της περιοχής έφυγε απελπιστικά δίπλα από το αριστερό δοκάρι . Στο 90΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να «τελειώσει» τον αγώνα όταν ο Δεστές με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κωτσιαρίδη απέναντι από τον Κωνσταντακόπουλο όμως ο επιθετικός της Ερμιονίδας δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει»  την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. Άμεση ήταν η απάντηση για το Διαβολίτσι όταν  ο Αθανασόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής , πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ .

Ερμιονίδα (Δ.Νόλης) : Πατσιογιώργος, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης ,Βιρβίλης, Καρούτης, Μπαβέλης, Μερκούρη ( 80΄ Πολιανίδης ), Barberos, Κωτσιαρίδης , (95′ Μερτύρης ) Escuredo (80' Μυσσιούδης),  Fernadez (85'  Δεστές).
Α.Ο.Διαβολιτσίου ( Α.Μαντζούνης) : Κωνσταντακόπουλος , Σταματελόπουλος,( 46΄Ι.Καλογερόπουλος),  Φωτόπουλος,  Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος ,Μουλιάτος  ( 59΄Γεωργιόπουλος),Πιτσιλής (70΄Γραμματικόπουλος),  Αθανασόπουλος, Βιγιαφάνε Γκελκέρια ( 75΄Τζανετέας).

Φωτορεπορταζ



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates