Social Icons

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Απίστευτη επιτυχία σημείωσε ο καλοκαιρινός χορός του Ποσειδώνα Διδύμων.( φωτό-Βίντεο).

Τελικά ο χώρος δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου των Διδύμων αποδείχτηκε πολύ μικρή
για να χωρέσει το κόσμο που έσπευσε να συμμετάσχει και να διασκεδάσει στην άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Ποσειδώνα  με αφορμή την επερχόμενη έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Εκατοντάδες κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση απολαμβάνοντας μια μοναδική μουσική βραδιά που προσέφεραν οι Βάσω Χατζή , Μαριάννα Παπαμακάριου και Τάσος Μάλλιος  στο τραγούδι ο Σταύρος Παζαρέντζης  στο κλαρίνο και η υπόλοιπη ορχήστρα.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από το μέλος της διοίκησης Γιώτα Παπαθανασίου  η οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς πού συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και πάνω απ όλα τον τον κόσμο των Διδύμων και όλης της Ερμιονίδας για την συμμετοχή τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Αδριανός και Ανδρέας Πουλάς , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Γανώσης και Γιάννης Μαλτέζος και ο νέος δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.
 Πλέον μετά την επιτυχημένη διοργάνωση και το δυνατό σκοράρισμα στη διασκέδαση η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της στα γήπεδα. Η ομάδα δηλώνει ενεργή και καθ’ όλα πανέτοιμη να αγωνιστεί και να σκοράρει δυνατά ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά μετά και τα μεταγραφικά της αποκτήματα.
Βίντεο

1.Βάσω Χατζή



2. Μαριάννα Παπαμακάριου



2. Μαριάννα Παπαμακάριου ΙΙ



Φωτό












 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates