Social Icons

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Με σκόρερ τον Παναγιώτη Λαντίκα η ΑΕΚ κέρδισε 4-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Είναι μία  είδηση η οποία έχει περάσει στα ψιλά στην ποδοσφαιρική Ερμιονίδα καθώς
υπάρχει εκπροσώπηση στην ομάδα Κ15 της ΑΕΚ Αθηνών από ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία της ομάδας του Πορτοχελιακού. Πρόκειται για τον 15χρονο Παναγιώτη Λαντίκα ο οποίος από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία . 
Όπως μας ενημερώνει με το ρεπορτάζ του το aek365.com ο Παναγιώτης άνοιξε το σκορ στο Ηράκλειο στην επιβλητική νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ με 4-0.

Διαβάστε το ρεπορτάζ 



Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ νίκησε με 4-0 την αντίστοιχη του ΟΦΗ στον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2018-19 που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Δαφνών στο Ηράκλειο. Με αυτή την αναμέτρηση η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημά της.

Η ΑΕΚ άρχισε δυνατά και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ των Παναγιώτη Λαντίκα (7΄) Αγγελου Φωτόπουλου (29΄) και Γιώργου Παπαδόπουλου (φάουλ στο 30') ενώ ο Αγγελος Τσίρης έκλεισε το σκορ στο 66'

ΑΕΚ: Νατσίδης (60' Στρατής) Χατζημάρκος (55΄Τσούμπας) Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Μαρκάκης, Τσίρης, Αγγελόπουλος, Λαντίκας (50΄ Καραγιαννίδης) Ντέλλας (50' Μαχαίρας) Φωτόπουλος, Κόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates