Social Icons

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ο Παναρκαδικός του Θανάση Στάικου θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Γ΄Εθνική. Πήρε 1-1 εκτός έδρας από τον Α.Ο.Υπάτου.


Ο Παναρκαδικός του Θανάση Στάικου θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ύστερα από την παλικαρίσια ισοπαλία πού πήρε στο Σχηματάρι από τον Α.Ο.Υπάτου .


Διαβάστε το ρεπορτάζ ατου αγώνα από το starsports.gr και τα βίντεο από το arcadiasports.gr

Ο Παναρκαδικός απέσπασε  «χρυσό» πόντο στο Σχηματάρι από τον ΑΟ Υπάτου και παρέμεινε στην Γ΄Εθνική.  Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό πάρουν τη νίκη αλλά εκτός από την καλοστημένη ομάδα της Αρκαδίας είχαν να αντιμετωπίσουν τον δυνατό άνεμο που καθόριζε επί της ουσίας την  έκβαση των φάσεων, με το τελικό 1-1 να μην αποδίδει δικαιοσύνη.   

  

Ο δυνατός αέρας έκανε πολύ δύσκολες τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών να δημιουργήσουν  κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο και ήταν σύμμαχος των φιλοξενουμένων στην  προσπάθεια τους να αμυνθούν. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά προκειμένου να προσαρμοστούν και από εκεί και πέρα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Καλογερόπουλου.

Στο 21΄ο Καράι πάσαρε στον Καντού αυτός έπιασε δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Καλογερόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπερνιρδάκης μπήκε από αριστερά αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Στο 26 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι σε αμυντικό όταν ο Μπερνιδάκης έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Κουκούλας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  Στην εξέλιξη της φάσης και στην πρώτη επίσκεψη του στην περιοχή ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ όταν βγήκε η σέντρα από δεξιά στο 2ο δοκάρι ο Ν. Λυμπερόπουλος πλάσαρε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Γεωργόπουλος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα του Σταυριανού.

Στο 34΄ οι παίκτες του Υπάτου συνδυάστηκαν όμορφα με τον Καράι τελικό αποδέκτη να εξαπολύει έναν κεραυνό η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου μεγάλη ευκαιρία με τον Καράι να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. 

 Το 2ο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που έφυγαν στην κόντρα στο 48΄ με τον Τσιώλη να κάνει πάσα στον κενό χώρο για τον Γεωργόπουλο το πλασέ του ήταν άστοχο. Από τα μέσα της επανάληψης και μετά η ομάδα της Βοιωτίας ανέβασε την απόδοση της  και στο 67΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καντού η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπερνιδάκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση  με τον Παπαχαραλάμπους να βγάζει σέντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας και τον Καράι με κεφαλιά εκτελεί τον Καογερόπουλο και να ισοφαρίζει σε 1-1.  Στο  78΄ο Καντού με μακρινή εκτέλεση φαόυλ βρήκε εστία αλλά ο Καλογερόπουλος δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου τα έδωσαν όλα μέχρι τη λήξη αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Παναρκαδικού να πανηγυρίζουν έξαλλα τον βαθμό της παραμονής.
ΑΟ Υπάτου (Σ. Σταθόπουλος): Σταυριανός, Δέδες Οικονομόπουλος, Γκούμας (65΄ Σπηλιώτης), Λάμπρου (67΄ Παπαχαραλάμπους), Ταυταρίδης, Μητσόπουλος, Ντελέκος, Μπερνιρδάκης, Καντού (79΄ Σπανός), Καράι
Παναρκαδικός (Α. Στάικος): Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (88΄ Α. Λυμπερόπουλος), Σβίγκος, Γεωργόπουλος (82΄ Καπετανάκης), Λυμπερόπουλος (74΄ Τρέσα), Ντε Σόουζα (90΄ Σπίντζος).

To βίντεο της επιστροφής από το Σχηματάρι.


Και ο όρκος: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates