Social Icons

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ερμιονίδα-Καλαμάτα 0-2.(Φωτό).

Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Ερμιονίδας στην έδρα της για
το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αφού έχασε από την ομάδα της Καλαμάτας με σκορ 2-0. Παράλληλα έκλεισε και ένα σερί με 11 αγώνες πού η ομάδα της Ερμιονίδας έμεινε αήττητη από τις Μεσσηνιακές ομάδες.


Ο αγώνας ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία (φωτό)  για την Ερμιονίδα όταν στο λεπτό ο Νικολόπουλος από δεξιά έβγαλε  παράλληλη  σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Βασιλέρης με εξουδετερωμένο τον Κασωτάκη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι άουτ.
Στο επόμενο λεπτό () οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν  Μάρκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η άμυνα της Ερμιονίδας ολιγώρησε και ο Πινδώνης (φωτό) που καιροφυλακτούσε με πλασέ άνοιξε το σκορ . 0-1

Στο 33΄λεπτό ο Γκιμούσης με διπλή απόκρουση αποσόβησε σίγουρο γκολ σε διαδοχικά σουτ των Γιόνδη και Μάρκοβιτς (φωτό πάνω)..
Στο 45΄λεπτό σουτ του Μάρκοβιτς μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκιμούση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ( 47΄) οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 όταν ο Λαθύρης (φωτό) με ωραία ενέργεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Γκιμούση .
Στο 73΄λεπτό ο Γιόνδης μπήκε από δεξιά , σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Γκιμούσης σε κόρνερ.
Στο 78΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαλταπίδα από αριστερά μπλόκαρε ο Κασωτάκης στην δεξιά του γωνία.

Στο φινάλε του αγώνα μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα να κάνει το 0-3 όμως το πλασέ του Μάρκοβιτς από πλεονεκτική θέση έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκιμούση..

Ερμιονίδα(Γ.Πάλλης): Γκιμούσης, Τζιέρης, (65′ Σαλταπίδας),   Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς, Γεωργακόπουλος (60′ Κατσέτης), Κορνελάτος Νικολόπουλος, Τριμπόνιας (46′ Νικολούδης), Πούτσης,Βασιλέρης (46′ Kala).

Καλαμάτα (Γ.Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης,( 87΄  Αθανασόπουλος)  Μάρκοβιτς (91′ Μίνγκας), Λαθύρης (60′ Φουάσης).

φωτορεπορτάζ






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates