Social Icons

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παναρκαδικός-Ερμιονίδα 1-1.

Φωτό αρχείου -Ερμιονίδα -Παναρκαδικός( α΄γύρος) 
Την ευκαιρία να φύγει με ένα μεγάλο τρίποντο από την παγωμένη Τρίπολη έχασε η πολύ
καλή σήμερα  Ένωση Ερμιονίδας  αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Βίνιεβιτς. Η ομάδα της Ερμιονίδας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες  με τον Τριμπόνια και τον Νικολόπουλο σε σχέση με τους γηπεδούχους οι οποίοι φάνηκαν μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα όπου και ισοφάρισαν.

Η πρώτη ευκαιρία ανήκει στην ομάδα της Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στο 10΄λεπτό ο Νικολόπουλος έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά με τον Κασάπη να διώχνει μπροστά από την εστία του Καλογερόπουλου.
Στο 16΄λεπτό ο Στρέμπα βρήκε τον Μουλιάτο στην περιοχή πού πλάσαρε για να διώξει δύσκολα ο Αλευράς.
Στο 21΄λεπτό σέντρα του Μπινιώρη από αριστερά ο Αλευράς έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Γεωργόπουλο πού προσπάθησε να πιάσει κεφαλιά.
Στο 28΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Τριμπόνια  δέχτηκε μπαλιά από αριστερά από τον Πούτση , αυτός μόνος του απέναντι από τον Καλογερόπουλο σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 49΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Κορνελάτος με μπαλιά τρύπα έβγαλε τον Νικολόπουλο απέναντι από τον Καλογερόπουλο πού σούταρε με το αριστερό για να κάνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 62΄λεπτό μακρινό σουτ του Κορνελάτου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλογερόπουλου άουτ.
Στο 72΄λεπτό η Ερμιονίδα ανοίξει το σκορ παγώνοντας τους ήδη παγωμένους φιλάθλους των γηπεδούχων όταν ο Κορνελάτος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τριμπόνια στην περιοχή  που πλάσαρε τον Καλογερόπουλο πάνω στην έξοδο κάνοντας το 0-1.
Στο 83΄λεπτό απευθείας εκτέλεση  του Καρβάλιο η μπάλα δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Αλευρά άουτ.
Στο 92΄λεπτό ο Βίνιεβιτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-1.

Παναρκαδικός ( Α.Μαυρέας) : Καλογερόπουλος, Καναβέτας,( 85΄Σπίντζος),  Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκατιάγκα, (78΄Βίνιεβιτς), Κασάπης, Μουλιάτος, Σβίγκος, Τσιώλης, Ν.Λυμπερόπουλος, Γεωργόπουλος ( 56΄Καρβάλιο).

Ερμιονίδα (Θ.Κολιτσιδάκης) : Αλευράς, Τζιέρης, Βασιλέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Τριμπόνιας, Κορνελάτος. Μακρίδης,( 78΄Κοτόβ),  Πούτσης, ( 82΄Σαλταπίδας), Νικολόπουλος (88΄Kala).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates