Social Icons

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Παναυπλιακός-Ποσειδώνας Διδύμων 3-4- Τίτλοι τέλους για τον Παναυπλιακό.


Την νίκη με 4-3 στο γήπεδο της Νέας Τίρυνθας
πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων απέναντι στον Παναυπλιακό και έστειλε την ομάδα του Ναυπλίου μετά από πολλά χρόνια στην Α2 Κατηγορία Αργολίδας.
Το σκορ άνοιξε στο 15΄λεπτό με πλασέ του Αποστόλου μέσα από την περιοχή. Είχε προηγηθεί ασθενής απόκρουση του Χρήστου σε σουτ του Γαλάνη. Ο Ποσειδώνας ισοφάρισε στο 32΄λεπτό με ωραίο διαγώνιο σουτ του Α.Tresa από το ύψος της περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσαγκαρέλης με κεφαλιά σημάδεψε είδε το οριζόντιο δοκάρι  του Χρήστου.  Με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Ποσειδώνας πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι πού κτύπησε ο Μπροδήμας .Το πέναλτι κέρδισε ο Μπάρδης όταν έβγαλε σέντρα από αριστερά και η μπάλα αποκρούστηκε από χέρι αμυντικού των γηπεδούχων. Στο 52΄λεπτό ο Τσαγκαρέλης ύστερα από σέντρα του Ρέντζα από δεξιά με κεφαλιά έκανε το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα ( 53΄) σε νέα σέντρα πού έγινε από τους επιθετικούς του Παναυπλιακού ο Μέλση στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 3-2.  Στο 80΄λεπτό ο Κοτσοβός μέσα από ένα σύμπλεγμα παικτών με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-3. Στο 92΄λεπτό ήταν η ώρα του αρχηγού να μιλήσει. Σε εκτέλεση φάουλ του A.Tresa περίπου από το κέντρο του γηπέδου ο Σωτήρης Κονδύλης σηκώθηκε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναυπλιακού για να γίνει το τελικό 3-4.
Οσο για τις συνθέσεις των ομάδων περιμένουμε τον κύριο Σκιαδά πότε θα αξιωθεί να τις βάλει στο site της Ε.Π.Σ.Αργολίδας μαζί με τα στοιχεία του αγώνα.

Παναυπλιακός :  ?

Ποσειδώνας Διδύμων :  ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates