Social Icons

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας : Επέστρεψε ο φυσικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Στεργίου και πάλι.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Γιώργος Στεργίου αποτελεί ξανά μέλος της οικογένειάς μας! Ο έμπειρος αμυντικός γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1984 και έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας και γενικότερα της Αργολίδας, τιμώντας στο παρελθόν για πολλά χρόνια, και τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας, όντας αρχηγός του συλλόγου μας.

Ο Γιώργος Στεργίου, που ήταν και είναι πάντα κοντά στην ΑΕ Ερμιονίδας, έχει ενταχθεί στην ομάδα μας τις τελευταίες εβδομάδες. Εκτός από την αγωνιστική του προσφορά, μπορεί να συμβάλει και αυτός, όπως το προπονητικό τιμ και οι υπόλοιποι έμπειροι παίκτες του συλλόγου μας, στην περαιτέρω βελτίωση των πολλών νεαρών παιδιών της ομάδας μας σε όλους τους τομείς.

Ο έμπειρος παίκτης υπογράμμισε, άλλωστε, φορώντας ξανά την εμφάνιση του συλλόγου μας: «Όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι, με εκφράζει η έννοια του ομαδικού πνεύματος και της οικογένειας σ’ ένα σύνολο. Συστατικά με τα οποία πορεύεται πάντα και η ΑΕ Ερμιονίδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το σύνθημα "Μια ομάδα, μια οικογένεια, ενωμένοι για τον κοινό στόχο"».

Captain, welcome to your family! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates