Social Icons

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Εύκολα η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 4-0 τον Διοβουνιώτη.

 Η Κορωνίδα Κοιλάδας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κέρδισε 4-0 τον Διοβουνιώτη στο γήπεδο της Κοιλάδας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22΄λεπτό με πλασέ του Τζιέρη μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Γιαννακόπουλος είδε το πλασέ που έκανε την μπάλα να κτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Λεβεντογιάννη. Στο 57΄λεπτό ο Ιλσι Κάλα με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Διοβουνιώτη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 70΄λεπτό η ομάδα της Κορωνίδας έκανε το 3-0 με πολύ ωραίο πλασέ του Σαλταπίδα . Το σκορ έκλεισε στο 77΄λεπτό ο Γιώργος Κιοσσές με πλασέ έκανε το τελικό σκορ 4-0.

Άριστη η διαιτησία του Δρούζα και των βοηθών του Σιαχάμη και Ραφαιλίδη.

Κορωνίς Κοιλάδας : Πονηρός, Xhaferri, Βιρβίλης, Κ.Κάλα, Καλύβας, Γιαννακόπουλος, (73΄Τσούλι), Στ.Μπάζος,(66΄Μπάλα),  Ι.Κάλα, Καράι, (73΄Κιοσσές), Σαλταπίδας, Τζιέρης (51΄Α.Αλεξανδρής).

Διοβουνιώτης : Λεβεντογιάννης, Κουβάτσος, Κυριακίδης, Α.Δριμούρας, Β.Δριμούρας, Τσουρδίνης, Μέκσι, (46΄Ρούμπος), Μπαλάσκας, (46΄Μπάλμπα), Λυκομήτρος, Μπρούσος, (72΄Συρεγγέλας), Χατζόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates