Social Icons

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Νίκη με δύο γκολ με το «καλημέρα» η Ερμιονίδα στο Δρέπανο.Κέρδισε τον τοπικό Αστέρα 2-0.

 «Μέταλλο» έδειξε η ΑΕ Ερμιονίδας στη δύσκολη έδρα του Δρεπάνου και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα, την Κυριακή (6/10), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας. Η ομάδα μας έφτασε στο 2X2 στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αναμέτρηση που έκαναν το ντεμπούτο τους οι Σεφερλής και Παρέδες, σκόραραν για τον σύλλογό μας οι Τριμπόνιας (7'), Μαυρομμάτης (11'), ενέργειες που κατέληξαν στα δοκάρια είχαν οι Λελούδας (67') και Γκολφινόπουλος (78'), ενώ καθοριστικός στην εξέλιξη του ματς ήταν ο Πίνης, ο οποίος όποτε χρειάστηκε στην εστία του, φώναξε «παρών».

Η ομάδα μας πέρασε με νίκη από μια δύσκολη έδρα, σε αγώνα που είχε και δυνατές μονομαχίες, ενώ θα μπορούσε να είχε… καθαρίσει νωρίτερα το ματς, με τις φάσεις που δημιούργησε, για να φτάσει σε περισσότερα τέρματα. Αποβλήθηκε για τη γηπεδούχο στο 49' με 2η κίτρινη κάρτα ο Γκερδάτι, όταν προσπάθησε να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή με το χέρι.

Η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από αυτό της πρεμιέρας, να φτάσει σε γρήγορα γκολ και το θετικό είναι πως προσπάθησε να επιβληθεί με ορθολογικό τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την μπάλα κάτω. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τέρματά μας ήρθαν και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μετά από ωραίες ενέργειες, συνεργασίες, σωστές εκτελέσεις στις τελικές προσπάθειες.

Και η γηπεδούχος είχε τις στιγμές της, όπως στα πρώτα λεπτά, όταν οι παίκτες μας προσπάθησαν να βρουν τα… πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Αστέρας Δρεπανιακός προσπάθησε, ωστόσο, να βρει γκολ, είτε με βαθιές μπαλιές από την άμυνα, είτε μέσω στατικών φάσεων, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τα ψηλά κορμιά. Βέβαια, όπως αναφέρθηκε, η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε βρει και άλλα γκολ, στις φάσεις που δημιούργησε.

Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συνεχίζουν την σκληρή δουλειά και την προσπάθειά τους, με το κεφάλι χαμηλά, στοχεύοντας να παρουσιάσει η ΑΕ Ερμιονίδας ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια της σεζόν, βάσει του πλάνου που καταρτίστηκε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά για όλους, με έμφαση και στη νέα γενιά. Ακολουθούμε το πλάνο μας ενωμένοι. Μια ομάδα, μία οικογένεια...

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

1’: Ο Ταραντίλης έστρωσε την μπάλα στον Πετούση, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής.

4’: Ο Λελούδας σέντραρε από αριστερά, ο Πίτερος μπερδεύτηκε με συμπαίκτη του στην προσπάθειά του να μπλοκάρει, ο Τριμπόνιας που καραδοκούσε, προσπάθησε να μπει στη φάση, αλλά έκανε φάουλ στον τερματοφύλακα.

5’: Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από τον Κάπλατζη Π., ο Πίνης πρόλαβε να μπλοκάρει προ του Κάπλατζη Χ.

7’: Γκοοοοολ (0-1)! Ο Σεφερλής έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά μετά από ωραία ανάπτυξη, προχώρησε, σέντραρε και ο Τριμπόνιας στο 1ο δοκάρι πρόλαβε τον αμυντικό και τον Πίτερο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

8’: Ο Κάπλατζης Π. σούταρε και πρόλαβε να βάλει την κόντρα ο Δεστές.

8’: Στην επόμενη φάση στο ίδιο λεπτό, ο Λελούδας ήταν αυτός που σούταρε και μπλόκαρε ο Πίτερος.

11’: Γκοοοοολ (0-2)! Ο Γκολφινόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, πάσαρε δίπλα του στον Λελούδα, ο οποίος βρήκε τον Παρέδες εκτός περιοχής, ο τελευταίος σέντραρε άμεσα στο 2ο δοκάρι και ο επερχόμενος Μαυρομμάτης με σουτ στην κίνηση σκόραρε!

12’: Ο Κάπλατζης Π. πέρασε κάθετα και πλάγια στον Ταραντίλη, ο οποίος πλάσαρε υπό πίεση και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

13’: Μετά από ωραία ανάπτυξη ο Μαυρομμάτης έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Πίτερος.

15’: Ο Γκερδάτι σούταρε από καλή θέση και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

17’: Εκτέλεση φάουλ από τον Τριμπόνια, έφυγε άουτ.

17’: Ο Μανδύλης σούταρε εκτός περιοχής και ο Πίνης έδιωξε εντυπωσιακά, στην εξέλιξη της φάσης κεφαλιά του Ταραντίλη πέρασε άουτ.

20’: Ο Παρέδες επιχείρησε σουτ εκτός της περιοχής και μπλόκαρε ο Πίτερος.

21’: Ο Λελούδας πέρασε πολύ ωραία στον Σεφερλή, ο οποίος έφυγε κατά μέτωπο, αλλά άργησε να εκτελέσει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί με αποτέλεσμα να τον μπλοκάρουν.

31’: Ο Λελούδας βρήκε ξανά ωραία τον Σεφερλή, ο οποίος προχώρησε από αριστερά, πάτησε περιοχή, σούταρε και απέκρουσε δύσκολα ο Πίτερος.

33’: Ο Λελούδας έγινε κάτοχος της μπάλας στον άξονα, μετά από λάθος πάσα αντιπάλου του, πέρασε στον Τριμπόνια που… έκοψε στην περιοχή, και ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι, υπό την πίεση αμυντικού.

38’: Ο Γκολφινόπουλος σούταρε εκτός της περιοχής και η μπάλα πέρασε άουτ.

39’: Ο Γκερδάτι σούταρε μέσα από την περιοχή, μετά από φάση διαρκείας, και ο Καρδάμης έσωσε με προβολή.

49’: Ο Χαϊμάνης σέντραρε επικίνδυνα από αριστερά και ο Γκερδάτι, που είχε κίτρινη κάρτα από το 29’, προσπάθησε να σκοράρει στο 2ο δοκάρι με το χέρι, με αποτέλεσμα να δει 2η κίτρινη και να αποβληθεί.

55’: Ο Κάπλατζης Π. σέντραρε από δεξιά, ο Κάπλατζης Χ. έπιασε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Πίνης.

59’: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάπλατζη Π., ο Κάπλατζης Χ. έπιασε την 1η κεφαλιά, ακολούθησε νέα του Ταραντίλη και μπλόκαρε ο Πίνης.

65’: Ο Λελούδας επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και ο Πίτερος μπλόκαρε.

67’: Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Λελούδας βρέθηκε αριστερά, έκανε συρτό σουτ και η μπάλα βρήκε χαμηλά στο δεξί δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς τα πλάγια και δεξιά, περνώντας παράλληλα με το τέρμα.

70’: Ο Κάπλατζης Π. εκτέλεσε κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

73’: Εκτέλεση φάουλ από τον Κάπλατζη Π. πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.

75’: Ο Κάπλατζης Π. πάσαρε στον Χαϊμάνη, ο οποίος σούταρε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Πίνης.

76’: Ο Κάπλατζης Π. εκτέλεσε κόρνερ, ο Κάπλατζης Χ. έπιασε την 1η κεφαλιά, ακολούθησε νέα από τον Διαμαντή Α. και η μπάλα κατέληξε άουτ.

78’: Ο Γκολφινόπουλος σούταρε, μετά από ωραία προσπάθειά του, αρχικά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού, ο Πίτερος έδιωξε με υπερένταση και η «στρογγυλή θέα» βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

79’: Ο Αλεξενδρόπουλος πάσαρε στον Χαϊμάνη, ο οποίος σούταρε και τον κόντραραν οι αμυντικοί.

84’: Ο Κάπλατζης Π. εκτέλεσε φάουλ, ο Διαμαντής Α. έπιασε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ στην άλλη γωνία, παρά την προσπάθεια του Κάπλατζη Χ. να την επαναφέρει.

85’: Ο Μαυρομμάτης βρέθηκε με την μπάλα στα δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ και ο Πίτερος απέκρουσε με δυσκολία.

87’: Σουτ από το Ταραντίλη πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.

88’: Μετά από λάθος πάσα του Γκολφινόπουλου στη μεσαία γραμμή, ο Χαϊμάνης έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε, σούταρε και ο Πίνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

90’+4: Ο Ταραντίλης σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόλλιας Γεώργιος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μαυροκορδόπουλο Νικόλαο και Μακρή Νικόλαο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σεφερλής (31’), Ρεβίθης (46’), Μαυρομμάτης (46’), Ταραντίλης (51’), Καρδάμης (71’), Χαϊμάνης (90’). Όπως αναφέρθηκε, στο 49’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (η 1η στο 29’), καθώς προσπάθησε να σκοράρει με το χέρι μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Πίτερος, Διαμαντής Α., Χαβενετίδης (81’ Ρεβίθης), Κάπλατζης Χ., Αλεξανδρόπουλος (87’ Μαούρης), Μανδύλης (71’ Διαμαντής Α.), Πετούσης (46’ Χαϊμάνης), Μπελμπά, Γκερδάτι, Κάπλατζης Π., Ταραντίλης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γεώργιος Αρχοντάκης): Πίνης, Στεργίου, Μαυρομμάτης (90’+3 Λαπούσι Κ.), Μεχμετάι, Καρδάμης, Παρέδες, Τριμπόνιας, Γκολφινόπουλος, Σεφερλής (62’ Τσούκας), Λελούδας (90’+3 Μπάρδης), Δεστές.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates