Social Icons

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Α1 Αργολίδας: Ποιός θα σταματήσει αυτή την Ενωση Ερμιονίδας?

 Η ΑΕ Ερμιονίδας εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρα της και κατάφερε να πετύχει το 5Χ5 στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς νίκησε με σκορ 2-0, την σκληροτράχηλη ομάδα του Ατρόμητου Παναριτίου Ναυπλίου, την Κυριακή (27/10), στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης. Σκόραραν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα οι Λελούδας (στο 2’ με σουτ) και Τριμπόνιας (στο 44’ με εκτέλεση πέναλτι).

Η ομάδα μας συνεχίζει την πορεία της ούσα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και στόχος της είναι στο μέλλον να δείξει ακόμα καλύτερη εικόνα, με βάση της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Ο σύλλογός μας θα μπορούσε να είχε φτάσει στην επιτυχία με μεγαλύτερο σκορ, καθώς δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έδειξε πειθαρχημένο σύνολο, που επιστράτευσε και τη δύναμη, ώστε να φτάσει σε τέρμα, όσο η ΑΕ Ερμιονίδας δεν έφτανε σε 3ο τέρμα. Τις λίγες φορές που χρειάστηκε, φώναξε «παρών» ο Πίνης στο τέρμα.

Οι παίκτες μας άνοιξαν και σ’ αυτό το παιχνίδι νωρίς το σκορ, προηγήθηκαν στο ημίχρονο, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, σωστές αποστάσεις μεταξύ τους και έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά πολλές φάσεις δεν ολοκληρώθηκαν με γκολ. Σε κάποιες ευκαιρίες απουσίασε το καθαρό μυαλό, αλλά και η δύναμη στην τελική προσπάθεια των παικτών μας, σε πολλές έσωσαν τη φιλοξενούμενη η άμυνά της και ο τερματοφύλακας Μποζιονέλος Γ. Όταν χρειάστηκε έγιναν οι σωστές καλύψεις και επεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο, σε στιγμές που ο Ατρόμητος Παναριτίου Ναυπλίου προσπάθησε με άμεση μετάβαση να περάσει τη μεσαία γραμμή και να βρεθεί στην περιοχή.

Η ομάδα μας κρατάει τη νέα νίκη και το απόλυτο (5Χ5) με τέρματα 16-2, ενώ για 3ο ματς δε δέχτηκε τέρμα. Προπονητικό τιμ και παίκτες συνεχίζουν τη δουλειά, σεμνά και ταπεινά, με στόχο τη βελτίωση όλων, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί από την αρχή της σεζόν.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

2’ Γκοοοολ (1-0)! Η ΑΕ Ερμιονίδας πραγματοποίησε την τέλεια αντεπίθεση, ο Παρέδες πέρασε στον Τριμπόνια, αυτός βρήκε τον Λελούδα, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ σκόραρε…

6’: Ο Γκολφινόπουλος βρήκε από δεξιά τον Τριμπόνια μέσα στην περιοχή, ο 32χρονος επιθετικός σούταρε και έβγαλε δύσκολα ο Μποζιονέλος Γ., ο Λελούδας από αριστερά έκανε συρτή σέντρα που πέρασε παράλληλα. Στη συνέχεια σφυρίχτηκε φάουλ στον Γκολφινόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει, πέφτοντας με αμυντικό στην μπάλα.

7’: Ο Γκολφινόπουλος σέντραρε, ο Λελούδας έστρωσε την μπάλα στον Τσούκα, ο οποίος σούταρε άουτ από καλή θέση.

13’: Ο Μποζιονέλος Γ. απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία σουτ του Τριμπόνια μέσα απ’ την περιοχή, ο Λελούδας πήρε το «ριμπάουντ», πέρασε έναν αμυντικό, και στη συνέχεια διπλή προσπάθειά του έβγαλαν ο Γκιαούρης και ο τερματοφύλακας, νέου σουτ από τον Τριμπόνια έφυγε άουτ.

14’: Ο Λελούδας εκτέλεσε κόρνερ από το αριστερά και ο Γκολφινόπουλος δεν μπόρεσε στο 2ο δοκάρι να σκοράρει.

18’: Ο Παρέδες βρήκε πολύ ωραία στα δεξιά τον Στεργίου, ο οποίος σέντραρε, ο Τριμπόνιας έκανε την κεφαλιά και έβγαλε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Παναριτίου Ναυπλίου.

21’: Ο Κοσμάς έκλεψε την μπάλα, βρήκε τον Μπερζόν, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και μπλόκαρε ο Πίνης.

22’: Ο Γκολφινόπουλος πέρασε δυο αντιπάλους του από δεξιά, βρήκε τον Καράμη, ο οποίος είχε προωθηθεί, αλλά σούταρε άουτ.

23’: Ο Λελούδας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Καρδάμης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

24’: Ο Σεφερλής πέρασε τον Τσούκα, αυτός βρήκε τον Λελούδα, ο οποίος έδωσε τον Τριμπόνια, ο τελευταίος ελίχθηκε και σούταρε άουτ από την αριστερή γωνία.

27’: Ο Λελούδας βρήκε ωραία τον Παρέδες, ο 28χρονος μέσος τροφοδότησε δεξιά τον Τριμπόνια μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος δεν σούταρε καλά και μπλόκαρε ο Μποζιονέλος Γ.

28’: Ο Παρέδες μετά από κούρσα μετάφερε την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, βρήκε τον Σεφερλή, ο οποίος σούταρε λίγο άουτ!

29’: Ο Μιχαλόπουλος σέντραρε από δεξιά, ο Μεχμετάι έδιωξε με το κεφάλι, και ο Κοσμάς σούταρε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

33’: Ο Λελούδας σέντραρε από αριστερά επικίνδυνα και η άμυνα της φιλοξενούμενης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

34’: Μετά από σέντρα του Λελούδα, ο Μεμχετάι που είχε προωθηθεί εκτέλεσης κόρνερ, έστρωσε την μπάλα στον Γκολφινόπουλος, ο οποίος σούταρε και ο Μποζιονέλος Γ. έδιωξε σε κόρνερ, με απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

35’: Ο Λελούδας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τριμπόνιας έπιασε την κεφαλιά, πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας χαμηλά.

38’: Ο Παρέδες βρήκε δεξιά τον Λελούδα μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

41’: Ο Γκολφινόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Σεφερλής δεν πρόλαβε να στείλει την μπάκα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

41’: Άμεσα η φιλοξενούμενη βγήκε στην επίθεση, ο Μποζιονέλος Η. από αριστερά άλλαξε το παιχνίδι στον Κοσμά, ο οποίος σέντραρε χαμηλά και επικίνδυνα, και μπλόκαρε ο Πίνης.

43’: Ο Γκολφινόπουλος σέντραρε από δεξιά, σουτ του Λελούδα από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς.

44’: Γκοοολ (2-0)! Ο Τριμπόνιας βρήκε δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παρέδες, όταν κατέβασε με ωραίο τρόπο την μπάλα, ελίχθηκε μέσα στην περιοχή άμεσα και πριν σουτάρει, τον γκρέμισε με τάκλιν ο Μπερζότ.

46’: Μετά από ωραία αλλαγή της μπάλας, ο Μαυρομμάτης σέντραρε από αριστερά, ο Λελούδας σούταρε απ’ τη μικρή και κόντραραν οι αμυντικοί.

50’: Ο Τσούκας βρήκε τον Λελούδα, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

51’: Ο Λελούδας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαυρομμάτης έπιασε την κεφαλιά, πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους και έστειλε την μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

53’: Ο Λελούδας έκανε τη σέντρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καρδάμης πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

56’: Ο Καρδάμης πρόλαβε σωτήρια τον Κωτσογιάννη, ο οποίος ήταν έτοιμος να σουτάρει μέσα απ’ την περιοχή, σε μια στιγμή που η άμυνά μας βρέθηκε ανοργάνωτη, μετά από χάσιμο της μπάλας και γρήγορη πάσα στον τελευταίο.

58’: Ο Σεφερλής βρήκε τον Λελούδα και ο τελευταίος πάσαρε στον Τριμπόνια, ο οποίος σούταρε από καλή θέση, αλλά τον κόντραραν οι αμυντικοί. Μετά την επαναφορά της μπάλας, ο Σεφερλής έκανε νέο σουτ και έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

59’: Ο Λελούδας σούταρε μέσα απ’ την περιοχή και ο Γκολέμης έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι!

62’: Ο Μιχαλόπουλος κέρδισε την κόντρα απ’ τον Καρδάμη, ο Μποζιονέλος Η. σούταρε από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Πίνης.

62’: Ακολούθησε άμεσα επίθεση της ομάδας μας, ο Παρέδες σούταρε από καλή θέση, αλλά τον κόντραραν οι αμυντικοί.

69’: Ο Τσούκας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Στεργίου Ε. σούταρε, οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

71’: Ο Γκολφινόπουλος σούταρε από καλή θέση, απέκρουσε ο Μποζιονέλος Γ., κεφαλιά απ’ τον Λελούδα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Παναριτίου Ναυπλίου.

76’: Ο Λελούδας εκτέλεσε φάουλ και ο Μποζιονέλος Γ. έδιωξε δύσκολα απ’ την εστία του, ο Παρέδες έγινε κάτοχος της μπάλας, βρήκε τον Μαυρομμάτη, ο οποίος σούταρε και μπλόκαρε ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης.

77’: Ο Γκολέμης έσωσε σωτήρια την μπάλα, λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, διώχνοντας σε κόρνερ, όταν αμυντικός επέστρεψε στον Μποζιονέλο Γ., αλλά η «στρογγυλή θεά» είχε πορεία πιο δεξιά απ' τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου Παναριτίου Ναυπλίου, μετά από επίθεση της ομάδας μας.

78’: Ο Μαυρομμάτης βρέθηκε στη μικρή περιοχή με την μπάλα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, και οι αμυντικοί έδιωξαν σε νέο κόρνερ την προσπάθειά του.

79’: Ο Μαυρομμάτης σέντραρε από αριστερά, και οι αμυντικοί κόντραραν σωτήρια σουτ των Λελούδα και Τριμπόνια.

81’: Σέντρα του Μαυρομμάτη από αριστερά, μονοκόμματο σουτ του Τριμπόνια έφυγε άουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή.

86’: Μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Λελούδας μέσα στην περιοχή, βρήκε ωραία τον Τριμπόνια, ο οποίος δε σούταρε άμεσα από πολύ καλή θέση και τη συνέχεια τον έκλεισαν οι αμυντικοί.

88’: Ο Τσούκας σούταρε και απέκρουσε την μπάλα ο Μποζιονέλος Γ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπετάνιος Εμ. Π., ο οποίος είχε για βοηθούς τον Κόλλια Δ. και τη Σιαχάμη Α. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γκολέμης (21’), Μπερζότ (32’), Σεφερλής (52’), Μαραγκός (65’), Αποστόλου (68’), Μαυρομμάτης (87’). Μποζιονέλος Α. (87’).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γεώργιος Αρχοντάκης): Πίνης, Στεργίου Ε., Μαυρομμάτης, Μεχμετάι, Καρδάμης, Παρέδες, Τριμπόνιας, Γκολφινόπουλος, Σεφερλής (72’ Λαπούσι Α.), Λελούδας, Τσούκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Τρύφωνας Μποζιονέλος): Μποζιονέλος Γ., Αποστόλου, Ηλιόπουλος (28’ λ.τ. Μαραγκός), Γκολέμης, Γκιαούρης, Μπερζότ, Μιχαλόπουλος, Γεωργόπουλος, Κωτσογιάννης (59’ Μακρής), Μποζιονέλος Η., Κοσμάς.

rmionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates